Şimdi Ara

WINDOWS XP SÜREKLİ ÇÖKÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,bir gün bilgisayarımı açtığımda şöyle bir uyarı gördüm;
    "Windows aşağıdaki dosya eksik veya bozuk olduğundan başlatılamadı;
    Windows root-->System32--->hal.dll"

Windows CD'si ile onardım.Bir gün sonra yine aynı hata.Sonra başka bir XP CD'si denedim,onda da aynı hata.

Dipnot:Pardus ile sisteme girdiğimde hal.dll yerinde duruyor.
    Ne yapabilirim?

• İNTERNETTE DLL DOSYASINI BUL GEREKEN YERE KOY...
    YADA FORMAT AT.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmoor

İNTERNETTE DLL DOSYASINI BUL GEREKEN YERE KOY...
    YADA FORMAT AT.

İkisini de yaptım.
    Yine çöküyor.
  • Dual RAM'lerin mevcutsa şayet tek modül olarak dönüşümlü bir şekilde deneyin ,genellikle RAM'lerdeki bellek tazeleme hatalarından dolayı belleklerde verilerin kaybolmasına sebep olabiliyor.Bu nedenle sürekli sistem çökmesi sorunları ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Dual RAM'lerin mevcutsa şayet tek modül olarak dönüşümlü bir şekilde deneyin ,genellikle RAM'lerdeki bellek tazeleme hatalarından dolayı belleklerde verilerin kaybolmasına sebep olabiliyor.Bu nedenle sürekli sistem çökmesi sorunları ortaya çıkıyor.

Tek RAM var.
    Şu an için Deep Freeze kurdum,sorun yok gibi.
  • Büyük ihtimalle hard diskinizde bad sector var , test programları ile tarama yaptırmanızı öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator
    Büyük ihtimalle hard diskinizde bad sector var , test programları ile tarama yaptırmanızı öneriyorum.

Deep Freeze ile sorun yoksa teşhisiniz nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı.Deep Freeze olmasına rağmen yine çöktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

Yukarı.Deep Freeze olmasına rağmen yine çöktü.

Ben sorunun RAM'inizde olduğu görüşündeyim buna benzer çok fazla sorun gördüm ve hemen hemen hepsi RAM kaynaklı çıktı, Bellek bozulması durumunda veri belleğe eriştiği andan itibaren bellek veriyi koruyamıyor , bu nedenle verileriniz kayboluyor. Bu da çok sık sistem çökmesine neden oluyor.
  • quote:

quote:

Ben sorunun RAM'inizde olduğu görüşündeyim buna benzer çok fazla sorun gördüm ve hemen hemen hepsi RAM kaynaklı çıktı, Bellek bozulması durumunda veri belleğe eriştiği andan itibaren bellek veriyi koruyamıyor , bu nedenle verileriniz kayboluyor. Bu da çok sık sistem çökmesine neden oluyor.

Olabilir.Bugün eve döndüm,belki bad sector olup olmadığını denemek için aynı sistemde bulunan ikinci harddiskime de XP kurdum,yine çöktü.Ihtimaliniz kuvvetleniyor.Yarın bilgisayarcıya götüreceğim,bakalım ne diyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hdd ıle alakalı bır sorun olabılır hdd nın baslarında bad sector olabılır hdd onarma programları ıle dıskın bozuk bolumlerını marklarsanız sorun gıderılebılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Mert..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı:

Olabilir.Bugün eve döndüm,belki bad sector olup olmadığını denemek için aynı sistemde bulunan ikinci harddiskime de XP kurdum,yine çöktü.Ihtimaliniz kuvvetleniyor.Yarın bilgisayarcıya götüreceğim,bakalım ne diyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

quote:

hortlatıyorum ama sorun neymiş aynı problem bendede mevcuthortlatıyorum ama sorun neymiş aynı problem bendede mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felekut -- 1 Mayıs 2013; 21:11:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.