Şimdi Ara

('¯¨´*·~-.¸Windows Xp Sp3 Türkçe¸,.-~*´¨') (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
11.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu korsan xp'ye yüklersek bi sürü güncelleme ve kayıt uyarısı veriyordur Allah bilir
  • FINAL SURUMUDUR !
  • kurdum sağol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bunu korsan xp'ye yüklersek bi sürü güncelleme ve kayıt uyarısı veriyordur Allah bilir

O zaman sende korsanı orjinal yap be pehaş..biliyondur heral?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

FINAL SURUMUDUR !

http://www.mydigitallife.info/2007/12/21/download-windows-xp-sp3-kb936929-rc-v3264-self-extracting-setup-package/

http://support.microsoft.com/kb/936929

Burda yazanları bana açıklarsan gerçekten sevinirim.Linklerini verdigin Sp3'lerin Kb'sine bak..

• Hata verdiii
  • Tam Linki:

http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/svpk/2008/04/windowsxp-kb936929-sp3-x86-trk_5AAF60501636AF08C97EF1C18F1315F4ED6FBCDF.exe

Az önce kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbaris -- 4 Mayıs 2008; 0:41:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bunu korsan xp'ye yüklersek bi sürü güncelleme ve kayıt uyarısı veriyordur Allah bilir

O zaman sende korsanı orjinal yap be pehaş..biliyondur heral?

Zaten orjinal görünümlü korsan da. Bunu yükleyince anlamasın öyle olduğunu
  • sp3 Tr yi indirip,yüklemeyi başlattıktan sonra, bir iç hata oluştu şeklinde hata veriyor..ve kurulum yapılamıyor...neden yapar acaba bunu...

şuanda microsoftun kendi sitesi dahil hiçbir sitede bu kb936929 sürüm dışında bi sürüm yok...eğer bu dediğiniz gibi, rc sürümü ise 05/05/08 pazartesi ms tarafından yayınlancak bi full sürümün 2 gün önce rc sinin yayınlanması biraz garip değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 4 Mayıs 2008; 1:05:15 >
  • Yok canım o kadar akıllı değildirler
  • vistaya geçin rahat edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

vistaya geçin rahat edin

bırak şimdi.. vistaya geçipte rahat edicekmişiz..o günleri biz geçeli çok oldu:).. burda kaç kez tartışması yapıldı bu konunun hiç bir zamanda vista olumlu görülmedi..önümüzdeki 1-2 sene sonra görülebilir..ama şimdiki tek umudumuz xp...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

vistaya geçin rahat edin

bırak şimdi.. vistaya geçipte rahat edicekmişiz..o günleri biz geçeli çok oldu:).. burda kaç kez tartışması yapıldı bu konunun hiç bir zamanda vista olumlu görülmedi..önümüzdeki 1-2 sene sonra görülebilir..ama şimdiki tek umudumuz xp...

• quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

sp3 Tr yi indirip,yüklemeyi başlattıktan sonra, bir iç hata oluştu şeklinde hata veriyor..ve kurulum yapılamıyor...neden yapar acaba bunu...

şuanda microsoftun kendi sitesi dahil hiçbir sitede bu kb936929 sürüm dışında bi sürüm yok...eğer bu dediğiniz gibi, rc sürümü ise 05/05/08 pazartesi ms tarafından yayınlancak bi full sürümün 2 gün önce rc sinin yayınlanması biraz garip değilmi

Sp2 yi kaldır Sp3 ü kurmayı dene bence

• sp2 li tüm güncellemeleri yapılmış windowsun üzerine kurdum hiç bir sorun yaşamadım. gayette güzel oldu..kasma falan yok biraz daha sanki performans artışı var gibi ama pek fark edilmiyor
    program ekle kaldırda baktığımda bu güne kadar yüklenen tüm güncellemeler silinmiş yerine sadece bu güncelleme gelmiş..

herkesin yülemesini tavsiye ederim güncel kalmak iydidir

('¯¨´*·~-.¸Windows Xp Sp3 Türkçe¸,.-~*´¨')

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 4 Mayıs 2008; 9:01:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Old_Town

sp2 li tüm güncellemeleri yapılmış windowsun üzerine kurdum hiç bir sorun yaşamadım. gayette güzel oldu..kasma falan yok biraz daha sanki performans artışı var gibi ama pek fark edilmiyor
    program ekle kaldırda baktığımda bu güne kadar yüklenen tüm güncellemeler silinmiş yerine sadece bu güncelleme gelmiş..

herkesin yülemesini tavsiye ederim güncel kalmak iydidir

('¯¨´*·~-.¸Windows Xp Sp3 Türkçe¸,.-~*´¨')

sizin pc zaten yavaş yani çok büyük performans artışı olacagını sanmıyorum yani

• Full sürüm mü bu arkadaşlar bazıları beta fln demiş indirelim mi?
  • ful ful ...

Bende gece indirmiştim şimdi yeni kurma fırsatım oldu.. acaba gözle görülür ne yenilikler var? ..yada görünmeyen:D güvenlik felan demiş arkadaşlar.. keşfettikleriniz neler?
  • arkadaşlar topiği tam olarak okudumda pek anlamadığın noktalar var.

sp2 ile arasındaki fark nedir. performansı hangi yönde etkiler.? düşürürür mü yükseltirmi.?
  • UP!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.