Merhaba arkadaslar. Amcamın işyerindeyim şu an.Bundan bi 3-4 yıl evvel vatan bilgisayardan bi bilgisayar almış. Ve bilgisayarda hazır "XP Media Center Edition 2005" kuruluymuş. Bu sürümün özelliği Media Center Tv programı ile televizyon izlemenin keyfi. Fakat şimdi bi sorun var ve media center tv kanallarını kayıt etmiyor. Format atıcam fakat xp cdsi vermemişler ama kasanın üstünde "Orjinal Product Key" mevcut. Orjinalliği bozmadan nasıl halledebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim.
üzerinde recovery olması muhtemel..tam marka model ne bilgisayarın?
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
üzerinde recovery olması muhtemel..tam marka model ne bilgisayarın?
Tam olarak modelini göremedim ama packard bell kasası ve klavyesi öyledir yani.. Pentium D 2.8 işlemci 1 gb ram 512 mb ekran kartı var.. Modeline nerden bakabilirim?
üzerindeki etikette yazar..kasanın herhangi bir yerinde olabilir.önünde arkasında üstünde yanlarda..eğer etiket yoksa bilgisayarıma girip recovery bölümünün olup olmadığına da bakın.ya da cd vermiş olabilirler recovery için..yok mu hiçbirisi?
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
üzerindeki etikette yazar..kasanın herhangi bir yerinde olabilir.önünde arkasında üstünde yanlarda..eğer etiket yoksa bilgisayarıma girip recovery bölümünün olup olmadığına da bakın.ya da cd vermiş olabilirler recovery için..yok mu hiçbirisi?
Baktım da bi tane etiket var onda da Windows Xp Media Center Edition 2005 Packard Bell yazıyor altında da Product Key var. Başka da modelle ilgili bilgi yok. Recover olayına gelirsek sanırım amcam baska birini çağırmış bundan 1 sene önce ve kontrol ettim formatlayıp media center edition 2002 kurmuş gelen adam yeni gördüm onu da. Sanırım orjinalliği bozulmuş bu şekilde.
2seçeneğiniz var.. Ya bir tane media center edition cdsi bulup kendi product key'iniz ile format atacaksınız ya da bu sorunu çözmeye çalışacaksınız. Hangisini tercih edersiniz?
burda yasal değil sanırım fakat internette araştırdım da link bulamadım media center ile ilgili varsa partları saglam bi link özelden atabilirsiniz =)