Şimdi Ara

Windows Xp KB967715 güncelleştirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu güncelleştirmeyi bilgisayarım her açılışında otomatik güncelleştirmeler açık olduğu için buluyor.
    yüklüyor ama bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar aynı güncelleştirme çıkıyor.Bir haftada belki 15 defa
    aynı güncelleştirmeyi yükledim.Windowsum lisanslı olduğu için otomatik güncelleştirmeleri kapatmak istemiyorum
    ama hergün aşagıda sarı ünlem işareti görmekten bıktım.Bir yardım lütfen...

• Bence yüklemiyor..O yüklemeye çalışıp kurma aşamasında başarısız oluyordur bence?
    http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=tr
    adresine gidip buradan yüklemeyi dene.Eğer yükleyemezse hata verecektir zaten.Bir emin ol bakalım
  • yüklenecek güncelleme yok diyor.zaten denetim masasında KB967715 nolu güncelleme mevcut.ama buna rağmen her
    bilgisayarı açışımda tekrar yüklüyor.Güncelleştirmeyi kaldırıp tekrar yükledim durum gene aynı...
  • O güncellemeyi paket olarak bilgisayara indir ve güvenli modda kur.Bir de öyle dene
  • peki paket olarak nasıl indireceğim acaba:?
  • http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d8bb1a0a-6a75-4d78-b349-0d5c5b468d1f&displaylang=tr&Hash=QHkqlVAG2GkMUTMB3mOyrRuunOp%2bo812mJcEPKWl5b819MCP6OIzak5B1C5a%2byp7dnIb3M1R6eFkWK3PC1m1Jg%3d%3d

adresine tıkla o sayfadaki YÜKLE butonuna bas masaüstüne kaydet pcyi restart et güvenli modda aç güncelleştirmeyi yükle baştan başlat.

• sorun gene aynı.yardımların için sağol ama değişen bir şey yok.proğramı yükleyemedim.çünkü sisteminizde yüklü olan
    dil güncelleştirme dilinden farklı diyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 uptade (KB3081424)
    10 yıl önce açıldı
    windows yükleyememe
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin işletim sisteminin dili nedir?
  • türkçe...
  • hocam benim bir tahminim var ama bilmiyorum doğru mu. bu hatayı bende de veriyor, iki üç haftadır (service pack 3 ü yükledikten beri oldu bu sanırım sizin de öyledir? ) her açışımda bu güncelleştirme yapılıyor. bilgisayarınızda flash disklerden virüs bulaşmış mıydı ve onu temizlemiş miydiniz autorun dosyalarını silerek falan? ben öyle yapmıştım da..öyle tahmin ettim çünkü, demin bu hatayı arattım google dan ve microsoftun sitesi çıktı (otomatik çalıştırma özelliği nden bahsediyordu autorun dosyası falan) bir de bu sayfa çıktı..dh den microsoftun sitesine göre daha kolay çözüm bulurum diye düşündüm ve girdim hemen üyeliğimle hem okudum hem de cevap yazdm işte :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.