Şimdi Ara

windows xp işletim sistemi yükleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim bitane cok iyi performans alamadığım masaüstü bilgisayarım var ve asıl leptobum tamirde olduğu için bi 15 gün bunu kullanıcaktım 1 gb ram varı oynadıgım oyunda w7 de en az 2gb ram istiyodu bende ondan dolayı xp s3 e düşürcektim format için dosyaları indirdim flash belleğe cektım herşeyi hazırladım.format atmaya çalıştım ve diskide seçtim sonra yarıda kesildi işletim sistemi yükleme hatası dedi bende vazgeçtim atmıyım format dedim fakat sonra biostan hdd yi seçmeme rağmen pc acılmadı hep bu hatayı verdı napmam gerek bi yardım edin

• arcet56 A kullanıcısına yanıt
    mrb hocam disk bicimlendirme bolumunden sonraysa onceki windowsun gitti yok kopyalama bolumunde oluysa onceki win yine zarar gormus olabilir win imaj dosyan hatali buyuk ihtimal full-programlarindir.com tavsiye imaj dosyasi icin
    win7 takip onarim dene boot ekraninda diskin boyutuna bak anlasilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yeniden bi xp indirdim onunla format atsam sorun olur mu bi 2 sorum daha olucak
    1.Formatta bana diyoki bi disk seç oraya kurucaz windowsu diyo C , D , E var c de boş yer yok gözüküyor E de var gözüküyor ama benım normalde e diye bi diskim yok D dede var gözüküyor D de birsürü resimlerim filan var sorum şu E yi seçsem D de bişey olmazdimi

2.flash bellekten format atıyorum flashda dosyalar vardı yedeklemeyı unutmuşum yazmayı başlattım tüm dosyalar gitti görünüyor onları nasıl geri getirebilirim ?
    hocam c her pc de sistemdir eski siteminiz var onda alternatif olarak diger disklere kurulur, dosyalariniz varsa diger disklerde sakin digerlerini bicimlendirmeyin c de dosyaniz varsa 2 secenek var baska pc de dosyalarinizi yedeklemek yada "bicimlendirmeden" format atmak ve dosyalari aldiktan sonra c yi bicimlendirip tekrar format atmak

flasha gelince ustune birsey yazmayin recuva, r-studio, easy recovery, programlariyla kurtarma sansiniz var recuvada derinlemesine taramayi acin fullerini bulabilirsiniz

soyledigim siteden gonul rahatligiyla indirebilirsiniz yanliz - yok yazarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 19 Mayıs 2016; 13:32:44 >
  • cok saolun tek tek denicem yalnız gözüme birşey çarptı yazma programı flash belleğin adını filan değiştirmiş geri değiştiremiyorum bu recovery yaparken sorun olur mu ? bi program denedım o bulmadı silinenleri şimdi sizin dediğiniz programları denicem
  • zaten o program yazarken flashinizin dosya formatini felan da degistirir ismini degistirmek icin bicimlendirmelisiniz boyutunda flashin boyutunda degisiklik varsa kurtaramayabilirsiniz

• dosyaları sizin yardımınızla kurtardım teşekkür ederim şimdi flasha yazıp format atıcam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    rica ederim ust yorumlara dikkat edin wintoflash ile flasha yazin hdd veriniz olan surucu haric hepsini bicimlendirip yeniden kafaniza gore yapin ilerde sıkıntı olmamasi icin c ye kurun

• hocam bilgisayara iyi bi format çekilecek 10-15 gun içerisinde ben geçici olarak senin dediğin gibi biçimlendirmeden kurucam onu nerden secıcem bıcımlendırmeden kurmayı windowsu

edit:bu arada disk biçimlendirme yerinde benim C de yer yok olarak gözüküyor neden ? yoksa c ye kurarrım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcet56 -- 19 Mayıs 2016; 14:47:13 >
  • hocam disk ya cok dusuk bolunmustur yada asiri doludur

• hocam selam yeniden şuan usb ye yazdım xp yi fakat şöyle diyor Press any key to boot from usb...... ve hiçbirşey olmuyor bir tuşa basmama rağmen
    kurulum dosyanizi gormjyor psniz sata mi ide mi ona gore image dosyasi indirin

• hocam peki herişeyi geçtim ben şimdi eski windowsu kurtarabilir miyim format cd siz yada illaha yeni sistem için w7 mi indircem başıma dert aldım pc yi w7 yapıp eski hawline döndürmek istiyorum
    ciddi zarar gelmediyse vin7 imagesiyle ve kurtarma imageliryle boot edip kurtarabilirsin
    buyuk ihitimal senin xp idehttp://www.****lar.org/2962-windows-xp-sp3-pro-aralik-guncel-sata-indir.html
    bu sata olan
    iso to usb ile yazdir dene
    malesef pc isi bole bazen sacma ve ugrastirici geliyo
    xxxx olan yer full-programlar - yok normalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 19 Mayıs 2016; 16:53:26 >
  • hocam **** olan yere full programlar yazdım yinede cıkmadı
  • bu arada benım flash a yazdırdığım program mı hatalı diyosun sen Iso2Disc diye bir programla yazdırdım da yoksa xp dosyası mı hatalı 700mb olan
    oda ihtimal dahilinde ya iso to usb yada wintoflash ile yazdir

• site engelliyor pm attim direk linki

• sisteme ayrılan bölüme müdahale yapmiş olabilirmisiniz? farklı bir win xp yada 7 cd niz varsa yahut flashla format atma imkanınız öyle deneyebilirsiniz biosdan boot seçeneğini flash olarak ayarlayin öyle deneyin
  • selam yeniden beyler şuan cok yardımınıza ihtiyacım var fotoğrafya gördüğünüz üzere 3 seçenekvar ve şuan D diye geçen disk büyük ihtimal flash bellek ve bu arada cok oneml windows xp işletim sistemi yükleme hatası
    i olan benım ıcın D Diski var normalde tüm ailevi eski fotolar orda ona bişey olmaması lazım ama burda D yi flash olarak gösteriyor C de system yazıyor yani benim D diskim burda E diski diye mi geçiyor ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.