windows siyah ekran
merhaba dün valoranta girdiğim gibi bilgisayarım siyah ekran verdi ve birdaha acılmadı her actığımda siyah ekran ya da windows kurtarma geliyor ve hiçbişey açamıyorum görev yöneticisi dahil ramleri slotlardan cıkarıp taktım ekran kartını cıkarıp taktım biosu bulabildiğim kadarıyla güncelledim eski bi anakartım (dh55tc)olduğu icin kolay kolay bulamadım.format attım 0 dan format atarken sıkıntı yoktu ama ana windows ekranı geldikten 10 saniye sonra yine aynı senaryo ekran kartım yanmıstır diye. anakarttan görüntü almaya calıstım sonuc aynı ne yapmam gerekiyo nasıl bi yol izlemeliyim bilgisayarcıya götürücem yapamazsam ama bilgisayarcılara da hiç güvenemiyorum malum olaylardan dolayı etrafımda güvenilir bi dükkan yok.(küçükcekmecede yaşıyorum)
VALORANT KARŞIMA ADAM ÇIKINCA FPS DROP
Merhaba sistem özelliklerim aşşağıda yazdıklarım gibi lol cs go gta v gibi oyunları sorunsuz oynuyorum fakat valorant denen oyunda 80-90 fps almama rağmen karşıma adam çıkınca fps 40-50 ye düşüyor buda oyunu cok etkiliyor işlemcim veya ekran kartım overclock a musait mi merak ediyorum.musait değilse tek çözüm yeni işlemci almak mı ?
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 3.07 GHz 3.06GHz
Ram:8GB DDR3
Anakart:Intel DH55TC
Ekran kartı:AMD R7 370 2GB DDR5
İşletim sistemi:Windows 8.1 Single Language 64bit
CS GO FPS
|
BU ANAKARTA UYUMLU İŞLEMCİ VAR MI ?
BU ANAKARTA UYUMLU EKRAN KARTI VAR MI ?
|
Amd işlemci Turbo
|
windows xp işletim sistemi yükleme hatası
|
Meslek: öğrenci
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware