Şimdi Ara

Windows XP için Windows 7 teması süper! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ama bende üstteki birkaç arkadaşın fikrindeyim. Kurup Windows 7 kullanmak biraz daha mantıklı.

Ama uğraşmak istemeyip bu da kurulabilir.
    Paylaşım için teşekkürler.

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • arkadaslar, toshıba tecra a4 230 modelı olan bılgısayarımda xp vardı ve windows 7 yı kurdum. kurulum basaryıyla tamamlandı. ama bılgısayar acılmıyor. safe modda calısırdım classpnp.sys drıverına gelıp orada beklıyor. sorunu cozemedım. yarımcı olursanız sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanwhite1 -- 2 Ocak 2010; 2:17:22 >
  • Ben geçen gün win7 ult kurdum görünüm güzel fakat kullandığım programları desteklediği söylendiği halde açarken sorun yarattı , Konuyu hortlattım kusura bakmayın , Bu tema windows xp de uyumlu olarak çalışıyormu ? istediğimiz zaman kaldırabiliyormuyuz ? kasma yapıyormu ve deneyen varmı cevaplarsanız sevinirim.

tabi isteyen indirir kurar.

Orijinalden alıntı: speedman

bu tarz yamaları hiç sevmemişimdir.ya xp kullanacaksın yada 7

tabi isteyen indirir kurar.

1 hafta zar zor win7 kullanabildim ne yaptıysam gerekli programları çalıştırtamadım birde desteklediğini söylediler olmadı ne uyumluluk ta nede yöneticide programlar hata verdi bende dün akşam win xp ye geri döndüm ama win7 deki görsellikler çok hoşuma gitti bende vista inspirat tarzı tema sevmem ama bi denemekte fayda var indirdim akşama kuracağım, sonuçları yazarım.

edit: denendi problem yaşanmadı sadece görev cubuğu başlat menusu ve pencerelerin teması win7 oldu daha önceki gibi insprat gibi direkt olarak windows 7 görünümüne çevirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 13 Mart 2010; 9:50:34 >

• link ölü arkadaslar yenilermisiniz?

Cold Fusion Energy, Inc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

link ölü arkadaslar yenilermisiniz?

link sağlam rapid*den indir
  • buyrun bu sağlam aynısı farkı yok , Türkçe , nesnelerde kayma yok tarafımdan test edildi

http://forum.donanimhaber.com/m_38437245/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.