Şimdi Ara

Windows XP'den Windows 7 Ye Çevirsemmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi size bişey sorucam. Benim bilgisayarım şuan windows xp professional windows 7 yüklesemmi diye düşünüyorum. Windows 7 daha hızlı ve kullanışlı geliyo bana göre. Windows 7 ye çevirmek için güzel nedenler, veya windows xp de kalmak için güzel nedenler söylerseniz sevinirim. Ama ben daha sistem özelliklerimin windows 7 ye yetip yetmeyeceğini bilmiyorum :)

Sistem Özellikleri:

Ekran Kartı: NVidia GeForce FX5500 (256 mb)
    İşlemci: Intel(R) Pentium(R) 4CPU 2.26GHZ
    Anakart: Gigabyte Technologhy Co., Ltd. Model: GA-8SG800
    Windows XP Professional
    Ram 1 GB

Windows 7 ye geçmek için güzel sebepler, veya windows xp de kalmak için güzel nedenler söylerseniz sevinirim. Veya benim sistem özelliklerim windows 7 ye yeterli olurmu? Yoksa bilgisayar dahada mı yavaşlar? Tüm bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler...

• Windows 7 tabiki daha hızlı ve daha kullanışlı fakat sistemin yeterse gordugum kadarı ile sende 1 gb ram var burdan kayıp ediyorsun minimum 2 gb ram istiyor sanırım ki bu bile az

Bende xp fanatiğiydim fakat alışkanlıktan win 7 ye geçtim cok memnunum eski bilgisayarım dell inspiron 6000 1:86 işlemci ama ram takviyesi yaptım 2 gb ram oldu Windows 7 kurdum o bile kaldırıyor gayette güzel açılıyor kapanıyor is goruyor 8 yıllık bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 21 Ağustos 2013; 20:51:01 >
  • Dump D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kurmamanı tavsiye ederim en az çift çekirdek işlemci ve 2 GB ram olması gerekir.
  • Teşekkürler
  • Ram ve işlemci zayıf. Xp'de kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Bu sistemle win 7 ye geçersen oyun oynuyamazsınki 1 gb ram sadece işletim sistemine yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dump

Arkadaşlar şimdi size bişey sorucam. Benim bilgisayarım şuan windows xp professional windows 7 yüklesemmi diye düşünüyorum. Windows 7 daha hızlı ve kullanışlı geliyo bana göre. Windows 7 ye çevirmek için güzel nedenler, veya windows xp de kalmak için güzel nedenler söylerseniz sevinirim. Ama ben daha sistem özelliklerimin windows 7 ye yetip yetmeyeceğini bilmiyorum :)

Sistem Özellikleri:

Ekran Kartı: NVidia GeForce FX5500 (256 mb)
    İşlemci: Intel(R) Pentium(R) 4CPU 2.26GHZ
    Anakart: Gigabyte Technologhy Co., Ltd. Model: GA-8SG800
    Windows XP Professional
    Ram 1 GB

Windows 7 ye geçmek için güzel sebepler, veya windows xp de kalmak için güzel nedenler söylerseniz sevinirim. Veya benim sistem özelliklerim windows 7 ye yeterli olurmu? Yoksa bilgisayar dahada mı yavaşlar? Tüm bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler...

aga bırak hiç dokunma pc kaldırmaz w7 yi.

• düşünme bile
  • Aynı konfigürasyondaki sistemin Asus P4V8 anakartlı ve 2GB ramli konfigürasyonu bende vardı ve kesinlikle windows 7 kurulacak sistem değil. Office 2007 ' yi kurarken sistem deli gibi ısınıp reset atıyor ve kuruluma izin vermiyordu. Bende vantilatörü kasaya tutmuştum ve ancak öyle kurabilmiştim. Fakat Xp ' de hiç problemsiz çatır çatır kuruyordu.
  • verilen özellikteki parçalar sağlam ise hiç bir sorun olmaz kurulabilir
    bir çok atom işlemcili ve 1gb ram içeren bilgisayar win7 lisansı ile satılıyor
    1gb ram 32bit win7 için yeterlidir
    bir çok uygulamada sorun çıkmaz
  • İntel atom işlemcili 1.5ghz'de çalışan işlemcili ve 2gb ramli notebookum win7 internet sayfalarının bazılarınsa donma yapıyo ara sıra ama memnun sayılırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.