Şimdi Ara

Windows Xp Casus'undan Kurtulun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows XP`de Windows\System32″ klasörlerin icinde 2 tane casus program var. Bunlar Microsoft'a sizin üzerinizden bilgiler gönderiyor. Bunu herkez biliyor ve XP Antispy gibi programlar kullanıyor. Ne yazikki Xp Antispy herzaman isini yapmiyor. Ama bunlardan kurtulabilirsiniz.

1. Adım

Başlat / Çalıştır

Sırasıyla aşağıdaki komuta satırlarını yazın ve Enter'a basın.

regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll

regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll

2. Adım

Baslat / Çalıştır. Açılan diyaloğa küçük harflerle cmd yazın. Şimdi ufak bir DOS penceresi açılmış olmalı. Bunun içine aynen bunu yazıyoruz. net user (kücük harflerle ve net den sonra boşluk bırakıyoruz) ve Enter'a basıyoruz. Şu an bilgisayarında hangi hesablar bağlı görebilirsin. Bunların içinde Support_388945a0 diye bir hesab varsa Casus sende bağlı.

Aynı pencerenin içine; net user SUPPORT_388945a0 /delete yaz ve Enter'a bas. Hepsi bu Casus silindi. Test etmek için tekrar net user yazın ve Enter'a basın artık o hesabı göremeyeceksiniz.

• Onlarca kez...
  • yaptım ama gecmedı halen aynı

• çalıştıra bunları kopyala yapıştır.
    regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll

regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll

başlat-çalıştır SUPPORT_388945a0 /delete yaz kopyala bu yazıyı yapıştır. silinir
  • ben bunu yapıyorum ama ne ıse yaradıgını bılmıyorum
    sımdı yaptım bole yazdı
    casus warsa ne olurkı

• yahu uğraşmayın böyle zırvalıklarla..yardım hesabı o..milletin gözünde büyütmek için reg kayıtları dos kayıtları ile sildirtiyolar..bilgisayar ymnetim konsolu>kullanıcı hesaplarından silin gitsin casusu old. düşünüyorsanız..
  • Peki XP'nin yeni yaması yüzünden orjinal olmayan cdlerin çalışması, cd yazma gibi şeyler engelleniyor.Onu nasıl halledecez?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala bu uydurmayı yiyenler varmış:) Neyse açıklamasını yazacak kadar vaktim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.