Şimdi Ara

Windows Vista Ready Boostv (Çözüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün ilk kez pc ye ready boost yapmayı düşündüm batım herkez yapmış memnun bendede zaten ram yetersizdi yapayım dedim ama sistem hızlandır seçeneği yok usb yi takıyourum otomatik kullan hangisini yapmamı istediğimi soruyo cd ye yaz dosaları aç falan ama sistemi hızlandır yok
    bu resimdek gibi çıkması lazım ama çıkmıyor böyle birşey biraz araaştırdım ne yapsam olmadı sonra laptopa taktım usb yi sistem hızlandırma çıktı sistemide hızlandıranbildim bi sorun çıkmadı ama masaaüstü pc de öyle birşey yok işletim sistemi vista 1 gb ram var usb de hızlandırma özelliği var ama pcde çalışmıyo..Dosyaların içini gösteriyor okuma sorunuda yok ...
    Yani ben sorunu bulamadım siz biliyorsanız söylerseniz çok mutlu olurum..
    ------------------------------------------ --------------------------------------------------------------
    Çözüm

Çalıştıra msconfig yazıyoruz

Hizmetlerde readyboost yazan bişey var onu bulup yanındaki kutucuğa tik işareti atıyoruz

Uygula tamam dedikten sonra bi yeniden başlat yapıyoruz usb taktıgımızda en altta sistemi hızlandır çıkıyor

Bunu kendi başıma çözdüm eğer birine yardım etmişsem çok sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 9 Kasım 2019; 19:15:35 >

• demek sizde bulamadınız
  • flash sağ tık özellikler sağ da üstte cıkmıyormu? Yada readyboost seceneği yokmu bakbakalım
  • yok hiç birşey yok her flashta böyle .. düzeltemiyorum önceden vardı bu hzlandırma ne olduysa artık yok..
  • wista konusunda bilgim yok. Wistanın bütün sürümlerinde varmı readyboost acaba. Yada önce cıkıyormuydu?
  • vardı önceden bi yerden kapattımmmıki acaba diye düşnüyorum bulamıyorum yine vista home preium bu arada
  • Peki, USB belleğinizde ne kadar boş alan var? 256 Mb'tan azsa ReadyBoost'u kullanamazsınız. Fazlaysa alan aygıtın simgesine sağ tık > ReadyBoost sekmesine gelin. Ve Bu aygıtı kullan, Uygula, Tamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum gogle den baktım görmeme sebebi flash ın sıstem okuma yazma hızndan düşükse görmez diyor. Ama regstry den ayarlayıp tanıta biliyorsun.ama performans alamazsın hdd den düşük hızda ıse flash site;www.windowsvistamagazine.com bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 23 Ağustos 2011; 15:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Peki, USB belleğinizde ne kadar boş alan var? 256 Mb'tan azsa ReadyBoost'u kullanamazsınız. Fazlaysa alan aygıtın simgesine sağ tık > ReadyBoost sekmesine gelin. Ve Bu aygıtı kullan, Uygula, Tamam.

yok zaten öyle bir sekme yok
    KEREM0483 teşekkür ederim bir bakayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.