Şimdi Ara

Windows Vista Msn den karşı tarafa sesi gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ikitane sorunum var umarım yardımcı olabilirsiniz

Creative SB X-Fİ ses kartı kullanıyorum microfonun sesini surekli msn de konusurken kısıyor çok bagırdıgımda ve microfon sesini en aşagı kadar indiriyor surekli konusurken...

Diger sorunumde msn den karşı tarafa dinletmek istedigimi dinletemiyorum xp de stereo mix yapardık karşı taraf duyardı bunda yapamıyorum bunu bilen nasıl yapıldıgını bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim

• bilen yok sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Strongiron

Selam arkadaşlar ikitane sorunum var umarım yardımcı olabilirsiniz

Creative SB X-Fİ ses kartı kullanıyorum microfonun sesini surekli msn de konusurken kısıyor çok bagırdıgımda ve microfon sesini en aşagı kadar indiriyor surekli konusurken...

Diger sorunumde msn den karşı tarafa dinletmek istedigimi dinletemiyorum xp de stereo mix yapardık karşı taraf duyardı bunda yapamıyorum bunu bilen nasıl yapıldıgını bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim

Kayıt aygıtları > Devre dışı bırakılmış aygıtları göster Seçeneği ile Stereo mix çıkması lazım. Oradan da etkinleştirip gerekli ayarlarla kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARANTULA-MK -- 16 Mayıs 2009; 21:30:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TARANTULA-MK

quote:

Orjinalden alıntı: Strongiron

Selam arkadaşlar ikitane sorunum var umarım yardımcı olabilirsiniz

Kayıt aygıtları > Devre dışı bırakılmış aygıtları göster Seçeneği ile Stereo mix çıkması lazım. Oradan da etkinleştirip gerekli ayarlarla kullanabilirsin.

ne yazıkki stereo mix cıkmıyor olsa zaten hepsini goster dedim

• Stereo mix dedginiz gibi cıkyor, varsayılan aygıt olarakta ata diyorum, fakat hala msnde f2 ye basık tuttugumda calan ses müzigi algılamıyor karşıya ses gitmiyor?Ne yapmamız gerek?
  • Cevap yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.