Bildirim
Windows vista'da nfs carbon çalışmıyor.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yerinde olsam 2 işletim sistemi kullanırdım xp+vista vista oturana kadar xp'ye devam -
haklısın galiba hiç bi oyunu çalıştıramadım max payne 2 yi çalıştırdım sorunsuz grafikler anlamadım süperdi scarface yi çalıştırdım onda ise acayip kasıyodu :( -
ne hata verdiğini yazarsan sana daha kolay yardımcı olabiliriz. -
Niye damlarsınız hemen Vista'ya anlamam ki... İki sene de anca oturur o işletim sistemi! Xp'nin ilk günlerini hatırlayın... -
gerekli yamaları takip yüklediysen idare et artık silme bir daha -
@chazy XP de oynadığın her oyunun Vista da çalışacağını mı sandın sen! -
ama patch çıkartırlarsa oynanabilir -
yaa pinky hiç sorma walla dedim xp de çalışıyosa vistada hayli hayli çalışır dedim yükledim ama çalışmıyo bi O\C yapıyım dedim gerekli programların hiçbiri yüklenemiyo ati tool falan hiçbirini yükleyemedim gitti sistem hoşuma gitti hızlıda çalışıyo ama pek işe yaramıyo gibime geldi :D -
Vista'da daha neler çalışmıyor neler... -
quote:
Orjinalden alıntı: kobb
Vista'da daha neler çalışmıyor neler...
Vista bile çalışmıo vista da -
NFS:Cabron 'un masaustundeki kısayola tıklayıp ozelliklerine gir. Uyumluluk modu olarak Windows 98/Me 'yi secip oyunu calıstır hepsi bu. -
quote:
Orjinalden alıntı: TorwaK
NFS:Cabron 'un masaustundeki kısayola tıklayıp ozelliklerine gir. Uyumluluk modu olarak Windows 98/Me 'yi secip oyunu calıstır hepsi bu.
tavsiyen için saol arkadaşım ama denedim olmadı -
Vista çoğu oyunu çalıştırmıo diyolar! -
quote:
Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı
quote:
Orjinalden alıntı: kobb
Vista'da daha neler çalışmıyor neler...
Vista bile çalışmıo vista da
doğru söze ne denir
-
Bence şu an iki partition yada iki ayrı HDD de XP ve Vista kurulmalı..XP oyunlar için vista da öğrenme babında..Tabi öğrenmek isteyen için.. -
quote:
Orjinalden alıntı: chazy
quote:
Orjinalden alıntı: TorwaK
NFS:Cabron 'un masaustundeki kısayola tıklayıp ozelliklerine gir. Uyumluluk modu olarak Windows 98/Me 'yi secip oyunu calıstır hepsi bu.
tavsiyen için saol arkadaşım ama denedim olmadı
Ben sadece vista kullanıyorum. Çok abartmışsınız hiçbir şey çalışmıyor filan diye. Gayet güzel çoğu şey çalışıyor. Nero çalışmadı bir tek. Onunda yerine ashampoo yu kurdum. Neroyu hiç sevmemiştim zaten.
Vista ya uyumlu değil diyen programları Xp Sp2 ye göre çalıştır dediğimde çalıştırmıştı. Bu nedenle Xp SP2 olarak çalıştırmayı dene.
-
uzun süre vista kullandım ama performansı oturmadığı için xp ye döndüm ve oh be dedim. bir kere 5+1 ses desteği özellikle onboardlarda desteklemiyor directsound özelliğini iptal etmişler eax desteği sönük,ayrıca ekran kartı sürücüleri hala yeterli değil, çoğu oyun kodları vistaya göre uygun değil onlarında yeni yamalar çıkarması gerek anlayacağınız 1 sene anca düzelir bu vista tamam görsellik güzel fakat oyunlarda performans yerlerde sürünüyor, nfs carbon 98 uyumlulukta çalıştırsan bile inanın grafik seviyeside düşüyor xp deki gibi hız yok
Ayrıca simbin in devamlı oynadığım RACE oyununuda bir xpde bir vistada deneyin Vistada o kadar takılıyor ki anlatamam.Yani optimizasyon çoook zayıf vistada, siz xp ye devam edin ha görsellik istiyorsanız xp için DESKTOP SUiTE kurun windowfx ve windowblinds ile vistadaki efektleri xp nizde görürsünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 23 Şubat 2007; 15:33:11 >
-
Arkadaşım bende vistada birsürü oyun oynadım ama dediğin gibi yavaşlama hissetmedim. Herneyse isteyen istediği zaman geçer ona karışacak değiliz.
İnadına carbon kurasım geliyor -
arkadaşlar bende vista kullanıyorum nfs carbon çalışmıyordu bende nfs carconun üzerine sağtıklayıp uyumluluktan windows 98 ce millennium u seçtim ve sonra çalıştı . arkadaşlar eğer bu ayarlardan sonrada çalışmassa ekran kartınızı güncellemesini yükleyin .
birde bu oyun on board ekran kartlarında çalışmıyor.
Benzer içerikler
- eski araba oyunları pc
- nfs most wanted türkçe yama
- assetto corsa sistem gereksinimleri
- ücretsiz araba oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X