Bildirim
Windows Ürün Anahtarı 0 sayısını kabul etmiyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Orijinal yasal lisans anahtarı mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz976
Evet. -
lisansta 0 kullanmadığı içindir belkide,
Format atmadan önce bilgisayara yönetici yapıp ordaki kimlik numarasını lisans saydınız var sayıyorum. O lisans Key değil. -
Microsoft müşteri hizmetlerini ararsan sana yardımcı olacaklardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: corridos
quote:
Evet.
Öncelikle elindeki Windows sürümü lisansı ile yüklenen sürüm aynı mı ona bak. Çünkü anladığım kadarı ile bilgisayarcıya ya da başka birine formatlattırdın, o da elinde ne varsa onunla formatlamış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 11 Aralık 2016; 14:46:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
quote:
Orijinalden alıntı: corridos
quote:
Evet.
Öncelikle elindeki Windows sürümü lisansı ile yüklenen sürüm aynı mı ona bak. Çünkü anladığım kadarı ile bilgisayarcıya ya da başka birine formatlattırdın, o da elinde ne varsa onunla formatlamış olabilir.
Bilgisayarcıya formatlattırdım.
Bilgisayar özelliklerine gelince aşağıda Windows Etkinleştirme kısmı bulunuyor, altında ise ürün kimliği yani ürün anahtarı. İşte ürün anahtarında 0 harfi var, nedense 0'ı kabul etmiyor.
16 gün sonra etkinleştirelecek. Windows'u şimdi etkinleştirin yazısı var birde, 16 gün içinde etkinleştirmezsem bir şey olur mu yoksa o kendisi mi etkinleştirecek anlayamadım.
-
Etkinleştirilmedi yazıyorsa etkinleştirlmemiştir diğer yazdığın 16 günden bir şey anlamadım. Ayrıca düzgün sürüm yüklense idi key girmeden internete bağlanınca otomatik olarak etkinleşirdi, çünkü Windows 10'u bir kez etkinleştirince tekrar formatlandığında key girmeye gerek kalmıyor.
Benim sana yazdığım bilgisayarın geldiğinde üzerinde hangi sürüm yüklü idi (Windows 10 SL, Home veya Pro), şimdi hangi sürüm yüklü.
NOT: 0 dediğin O harfi olabilir birde öyle girip dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 11 Aralık 2016; 19:33:55 > -
quote:
Etkinleştirilmedi yazıyorsa etkinleştirlmemiştir diğer yazdığın 16 günden bir şey anlamadım. Ayrıca düzgün sürüm yüklense idi key girmeden internete bağlanınca otomatik olarak etkinleşirdi, çünkü Windows 10'u bir kez etkinleştirince tekrar formatlandığında key girmeye gerek kalmıyor.
Benim sana yazdığım bilgisayarın geldiğinde üzerinde hangi sürüm yüklü idi (Windows 10 SL, Home veya Pro), şimdi hangi sürüm yüklü.
NOT: 0 dediğin O harfi olabilir birde öyle girip dene
O harfinide kabul etmiyor
Bilgisayar 5 6 yıllık olduğundan ilk hangi sürüm yüklüydü hatırlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corridos -- 11 Aralık 2016; 19:38:21 >
-
5-6 yıl önce Windows 10 yoktu yasal süre içinde güncelleme ile yükseltme yapmadı isen, muhtemelen kaçak yüklenmiştir öyle ise etkinleştirmezsin.
Resimde en geç 16 gün içinde etkinleştirmen gerektiği söyleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 11 Aralık 2016; 19:49:41 > -
quote:
5-6 yıl önce Windows 10 yoktu yasal süre içinde güncelleme ile yükseltme yapmadı isen, muhtemelen kaçak yüklenmiştir öyle ise etkinleştirmezsin.
Resimde en geç 16 gün içinde etkinleştirmen gerektiği söyleniyor.
Benim bilgisayar windows 10 değil ki, 7. -
Nerden aklımda kaldı ise hep Windows 10 üzerinden gittim, daha önce de yazdığım gibi hangi sürüm ile geldiğini bilmeden bir çözüm bulamazsın, ama genellikle Windows 7 home sürümü ile yüklü geliyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X