Şimdi Ara

Windows upgrade yaparam verilerim silinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben bilgisayarin dilini degistirmek istiyorum ama windows 7 SP 1 64 bit Home Premium oldugu icin degistiremedim. Dili degistirmenin baska bir yolu var mi ? Ben kendi arastirmalarimla bulamadim, vistalizator diye bir program buldum ama onu benim bilgisayarim acmadi. Bu yuzden ultimate edition`a upgrade yapıp dili degistirmek istiyorum. Upgrade yaptiktan sonra verilerim silinir mi ? Birde dil degistirme ile ilgili bildiginiz baska bir yol var mi ?

• Şuan müşteri ile ilgileniyorum konuyu kaybetmemek için cevap yazıyorum 15-20 dakikaya yapacağın işlemi yazacağım upgrade yapmana gerek yok.

Ekledi:
    http://yadi.sk/d/kCZdOM9G3Qrur bu linkteki dosyayı indir daha sonra rardan çıkar dosyaları.Rar şifresiwww.huseyinyavuz.org
    Kur dosyasını sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır ve işlemler bitene kadar bekle işlemler bittikten sonra karşına bir uyarı gelecek yes diyerek devam et ve bütün işlemler bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat işletim sistemin artık Türkçe.Acil il dışına çıkmam gerektiği için acele ile yazdım yazım hatası var ise kusura bakmayın.Hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLord15 -- 21 Mart 2013; 11:46:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.