Şimdi Ara

Windows'u SSD'ye taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 120 gb bir ssd aldım. Windowsum ise 250gb'ı dolu olan bir harddiskimin içerisinde yani hepsini kopyalayamam ssd'ye.

Sadece windows işletim sistemini SSD'ye taşımak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?

1.Disk HDD 250GB dolu 50 gb boş

2.Disk HDD 232 12GB dolu 220 gb boş

3 Yeni SSD 120 GB boş

• eğer windows olan diskinizde arşiv dosyalarınız resim müzik film vb dosyalar varsa bunları diğer diske alın yer açarsınız yada kullanmadığınız oyun vs şeyleri kaldıracaksınız yada daha önce hiç yapmadıysanız c sürücüsünü disk temizleme yapın eğer win 10 ise ve hiç yapmadıysanız 30 40 gb yer açılma ihtimal var ek olarak geri dönüşüm noktalarını silin cncleaneri kullanabilirsiniz yeterli alan açarsanız acronis ile diski taşıyabilirsiniz

ama bu işlemler bile sisteme göre 1 ssaati geçer ssd ye yeni windows sürücü ve programları kurmak aşağı yukarı 1 saatte biter yer açmaya çalışmaktan sa sıfırdan windows kurmak daha mantıklı

• Ssd ye windows kurmanız en mantiklisi bilgisayarınız baya hızlanır. Diğer hdd yi de depolama alanı olarak kullanabilirsiniz bunun için CD-HDD aparatı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.