Şimdi Ara

Windows'ta Desktop İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Belki yeri burası değil bu konunun ama açayım dedim. Windows Vista'da sağ üst köşede saati ve takvimi gösteren bir uygulama bulunmakta biliyorsunuz. Acaba aynısı veya ona benzeyen bir uygulamayı Windows XP için nereden bulabilirim.

Orjinalden alıntı: judge980
    Merhabalar arkadaşlar. Belki yeri burası değil bu konunun ama açayım dedim. Windows Vista'da sağ üst köşede saati ve takvimi gösteren bir uygulama bulunmakta biliyorsunuz. Acaba aynısı veya ona benzeyen bir uygulamayı Windows XP için nereden bulabilirim.

Derdinize derman olacak uygulama, Google Desktop'tır. Analog saat, not defteri, hava durumu, haberler, slayt gösterimli resimler, sanal çiçek, sistem monitörü vs. gibi birçok şey ekleyebilirsiniz (varsayılan kurulumda bunların hepsi yok elbette; "gadget ekle" seçeneğiyle istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz).

http://desktop.google.com/

• Yahoo Widgets diye aratırsan istediğini bulursun
    Çok güzel hoş şeyler var
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.