Bildirim
windows şifresini unuttum ne yapacam??? acil yardım...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
eğer bütün kullanıcıların şifreleri unuttuysan sistem boşlarken işlemci özlliğini gösterdikten sonra f8e basarak çıkan ekranda güvenli kipi çalıştırıp kullanıcı hesaplarının şifrelerini iptal etmen olacak.
eğer bir tane bile olsun kullanıcıdan windowsu açabiliyorsan yine kullanıcı hesaplarından şifreleri iptal et -
güvenli kipte çalıştırdığım zaman administrator ile benim kullanıcım çıkıyor administrator a girdiğim zaman ordan hepsini iptal edebilirmiyim -
quote:
Orjinalden alıntı: delimanyak44
güvenli kipte çalıştırdığım zaman administrator ile benim kullanıcım çıkıyor administrator a girdiğim zaman ordan hepsini iptal edebilirmiyim
edersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moravec -- 5 Ağustos 2006; 18:32:18 > -
Sen güvenli kipte açtığın zaman diğer kullanıcılar ve Administrator çıkacaktır sen Administratore tıklayarak giriş yap kullanıcıları silmene gerek yok sadece onlara yeniden şifre oluştur o zaman verdiğin şifreleri de bilmiş olacaksın. Şifre değiştirme ya da silmeyle tabiki bu işlem yapılabilir. -
Makinanı aç ve parola penceresine kadar gel. Parola penceresinde Ctrl+Alt+Del tuş kombinasyonunu uygula.
Açılan pencerenin kullanıcı adı kısmına : Administrator yaz.
Şifre kısmını boş bırak ve oturum aç. -
quote:
Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]
Makinanı aç ve parola penceresine kadar gel. Parola penceresinde Ctrl+Alt+Del tuş kombinasyonunu uygula.
Şifre kısmını boş bırak ve oturum aç.
Daha bunun üstüne de olmazsa Orhan Gencebay CD'si koy bas formatı... -
quote:
Orjinalden alıntı: thunderwatcher
quote:
Daha bunun üstüne de olmazsa Orhan Gencebay CD'si koy bas formatı...
neden müslüm gürses değil ....
-
Böyle bişi olduğunu yeni öğrendim ama ilginç oluyor (Yalnız bende Ctrl+Alt+Delete ' e 2 kere basmak gerekiyor). E o zaman neye yaradı şifre koymak ilginç bu windows...
quote:
-
Bu kadar kolay mıydı? Hayalkırıklığına uğradım. Şifre dedin mi, kasayı açmadan kurcalamadan ondan kurtulamayacağımız bir şey olması gerekirdi... -
o kadar kolay değil hoşgeldin ekranını iptal edersen bir şey olmaz şifrene... tabi guesti de kapat iyi olur... -
quote:
Orjinalden alıntı: efshane
Bu kadar kolay mıydı? Hayalkırıklığına uğradım. Şifre dedin mi, kasayı açmadan kurcalamadan ondan kurtulamayacağımız bir şey olması gerekirdi...
eğer administratorede şifre verseydin ve unutsaydın görürdüm ben seni ... bakalım o zaman da yaza bilirmiydin bunları ..
Arkadaşım Administrator windows XP için açık bi kapıdır aslında herkezin admine şifre wermesi gerekir
(ama unutmaması lazım)olduki unuttu onun içinde kırıcı programlar var
yani bi şifre için pc ye format atmaya gerek yok...
neyseki sen kısa ve kolay yoldan sorununu cözmüşün sana tavsiyem adminede şifre ver ve unutma böylece hacklenme olasılığını azaltırsın
-
quote:
Orjinalden alıntı: umbrost
quote:
Bu kadar kolay mıydı? Hayalkırıklığına uğradım. Şifre dedin mi, kasayı açmadan kurcalamadan ondan kurtulamayacağımız bir şey olması gerekirdi...
eğer administratorede şifre verseydin ve unutsaydın görürdüm ben seni ... bakalım o zaman da yaza bilirmiydin bunları ..
Arkadaşım Administrator windows XP için açık bi kapıdır aslında herkezin admine şifre wermesi gerekir
neyseki sen kısa ve kolay yoldan sorununu cözmüşün sana tavsiyem adminede şifre ver ve unutma böylece hacklenme olasılığını azaltırsın
o şifreyi çözmek basit bir iş..
Gerekli malzemeler:
XP CD'si
+ Şifre kırıcı küçük bir program. İsterseniz rapidshare'e upload ederim.
1 dk nı bile almıyor. Her tür XP şifresini iptal ediyor.
-
quote:
Orjinalden alıntı: kirgiz
quote:
Orjinalden alıntı: umbrost
quote:
o şifreyi çözmek basit bir iş..
Gerekli malzemeler:
XP CD'si
+ Şifre kırıcı küçük bir program. İsterseniz r a p i d'e upload ederim (İsteyen pm atsın gönderirim)
1 dk nı bile almıyor. Her tür XP şifresini iptal ediyor.
-
ya arkdaşım şöyle bir yol davar bende bir şifre kırıcı program var onu takıyorum restat yapıp boot yapıyorum bir ekran açılıyor ordan ileri gidiyorum windows açılıyor ve orda istediğin bütün şifreleri kırabiliyorsun ama tabi sana ne yararı olur bu söylediklerimin onu anlamadım bende laf olsun diye söyledim zaten -
bilgisayarı aç
hemen F8 e basılı tut(6-7 saniye kadar)
yeni pencere açılacak orada en üstte güvenli kip var onu seç
karşımızda senin kullanıcı adın ve Administrator var.
sen Administrator u seç.
biraz bekle bilgisayar açılsın...:)
sırasıyla;
başlat---> denetim masası---> kullanıcı hesapları---> senin kullanıcı adını seç--->parola kaldırı seç
bu kadar...
sonra bilgisayarı yeniden başlat...
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun... -
Geçmiş olsun. Biz de öğrenmiş olduk böylece... -
quote:
Geçmiş olsun. Biz de öğrenmiş olduk böylece...
bişey değil -
birak bu ayaklari kimbilir kimin pcnin peşindesin -
quote:
Bu senin dediğin yalnız xp home edition da oluyo diye biliyorum. Professional de olmuyo galiba
Benzer içerikler
- mss32.dll hatası
- ekran kartı görüntü vermiyor
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir
- pdf dosyası açılmıyor
- salt okunur kaldırma
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- güvenli önyükleme açma windows 11
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak
- telefon çok ısınıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X