Şimdi Ara

Windows Şifre Yazamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 10 dan win7 ye dönüş yaptım. Açılırken normal şifre kısmı geldi fakat klavye, mouse çalışmıyor. Klavye bozuk değil çünkü sistem açılırken enter ve Wi-Fi tuşu çalışıyor ama sifreni giremiyorum. Güvenli modda bile şifre istiyor ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HPnoob kullanıcısına yanıt
    Ekran klavyesini dene. Yine olmazsa hiren's boot cd ile şifreni kaldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: KodAdıKüheylan

Ekran klavyesini dene. Yine olmazsa hiren's boot cd ile şifreni kaldır.

Denedim ama o şekilde yine olmadı maalesef. Mecburi sistem geri yükleme yapayım dedim. Sistem geri yükleme noktası bulamadı. Bende sistemi tamamen kurtar dedim. Yedekledim bilgileri. Fabrika ayarlarına geri döndüm düzeldi. Şimdi şifre koymaya korkuyorum.
    Şifre kırmak çok da zor olmasa gerek. Hiren's boot cd bu işi yapıyor. Ayrıca şifreyi bi yere de yazabilirsin yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: KodAdıKüheylan

Şifre kırmak çok da zor olmasa gerek. Hiren's boot cd bu işi yapıyor. Ayrıca şifreyi bi yere de yazabilirsin yani.

Şifreyi zaten biliyordum ama mouse klavye calışmıyordu. Format attım attığımada pişman oldum şu an 1.gb güncelleme alıyor laptop ve ram sorunu ortaya çıktı.
    Güncellemeler yüklensin. Otomatik güncellemeyi kapat. Güncellemeler pcye yükten başka bişey değil...

Ram sorunu derken?

• 3 GB RAM var 2.50 GB windows baslarken kullanılıyor buda donmaya sebep veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format ve şifre
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.