Şimdi Ara

Windows Server 2008 ne işe yarar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Windows Server 2008 ne işe yaradığını çok merak ediyrum. bilgisi olan arkdaşlar biraz mahsede bilir mi?

• Server lar iş yerleri için.Yani biz ev kullanıcılarını ilgilendirmez hatta kullanmazsınız.Oyun çalışmaz şu çalışmaz bu çalışmaz.Manyah arkadaşlarım vardı Pc sine Server 2003 kuran

Siz Server ları boşverin o sistem çok ayrı bişi.Çok fazla ayrıntısı var ama dediğim gibi kesinlikle ev kullanıcılarına göre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 8 Ağustos 2008; 18:53:45 >
  • Çok detaylı bilgi isteyen arkadaşlarımız için

www.cozumpark.com
  • bende bilgi istiyorum işletim sisteminin adı server ne serveri kurabiliyoruz?? ben windows media encoderle yayın yapmak istiyorum serveri heryerde duyuyorum eski bilgisayarıma kurabilirim.
  • Windows Server 2003 & 2008 normal ev kullanıcılarına göre bir işletim sistemi değildir.Windows Server işletim sistemlerini genellikle hosting & bilişim firmaları kullanır.ASP hosting satışı yapan hosting firmalarının hepsi Windows Server işletim sistemi sürümlerinden bir tanesini mutlaka kullanır.Windows Server işletim sistemlerine pvp serverlar kurulabilir vb.Bu kadar bilgi yeterlidir sanırım.Son olarak Windows Server işletim sistemlerini ev kullanıcısı olarak kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem.Hayırlı günler herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord15

Windows Server 2003 & 2008 normal ev kullanıcılarına göre bir işletim sistemi değildir.Windows Server işletim sistemlerini genellikle hosting & bilişim firmaları kullanır.ASP hosting satışı yapan hosting firmalarının hepsi Windows Server işletim sistemi sürümlerinden bir tanesini mutlaka kullanır.Windows Server işletim sistemlerine pvp serverlar kurulabilir vb.Bu kadar bilgi yeterlidir sanırım.Son olarak Windows Server işletim sistemlerini ev kullanıcısı olarak kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem.Hayırlı günler herkese.

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En rahat işletim sistemlerinden birisidir.
    Oyun vs, pek tercih edilemez tabiki fakat silkroad, knight, mu online gibi oyunlar o sistemlere kurulur çünkü en az hatayı o sistem verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenci-3N

En rahat işletim sistemlerinden birisidir.
    Oyun vs, pek tercih edilemez tabiki fakat silkroad, knight, mu online gibi oyunlar o sistemlere kurulur çünkü en az hatayı o sistem verir

İtunes counter strike 1.6 microsoft office gibi programlar kurulabilir mi ?
    Ve neden ev kullanıcıları için tavsiye edilmiyor anlatabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.