Şimdi Ara

windows script host hatası resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açıldığında resimdeki hatayla karşılaşıyorum.windows script host hatası  resimli

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows Script Host Hatası: Bilmeniz Gereken Her Şey

Windows Script Host (WSH), metin tabanlı komut dosyalarının Windows işletim sistemlerinde çalıştırılmasına izin veren bir betik dili yorumlayıcısıdır. WSH hataları, betik dosyalarında meydana gelen sorunlar nedeniyle ortaya çıkabilir.

WSH Hatalarının Ortak Nedenleri

• Yanlış sözdizimi: Betik dosyasındaki sözdizimi hataları, WSH hatalarına neden olabilir.
    • Eksik veya geçersiz referanslar: Kullanılmayan nesnelere veya değişkenlere yapılan referanslar hatalara yol açabilir.
    • Bellek sorunları: Betik dosyaları aşırı miktarda bellek kullanıyorsa, WSH hataları meydana gelebilir.
    • Sistem ayarları: Güvenlik ayarları veya sistem kayıt defterindeki hatalar WSH hatalarına katkıda bulunabilir.

WSH Hatalarını Giderme

WSH hatalarını gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Hata mesajını dikkatlice oku: Hata mesajı, sorunun doğasını anlamana yardımcı olabilir.
    • Betik dosyasını sözdizimi hataları açısından incele: Yanlış yazılmış komutlar veya eksik noktalı virgüller hatalara neden olabilir.
    • Referansları kontrol et: Kullanılmayan değişkenlere veya nesnelere yapılan tüm referansları kaldır.
    • Bellek kullanımını optimize et: Büyük veri kümelerini işlerken veya döngüleri kullanırken bellek kullanımına dikkat et.
    • Sistem ayarlarını kontrol et: WSH'nin düzgün çalışması için gerekli olan güvenlik ayarlarını ve kayıt defteri anahtarlarını doğrula.

Sonuç

WSH hataları, betik dosyalarındaki sorunlardan kaynaklanabilir. Sözdizimi hatalarını kontrol ederek, referansları inceleyerek, bellek kullanımını optimize ederek ve sistem ayarlarını kontrol ederek bu hataları giderebilirsin. WSH hatalarını etkili bir şekilde gidermek, betik dosyalarının sorunsuz çalışmasını ve otomasyon görevlerinin başarıyla tamamlanmasını sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhabalar, hata koduna reload.vbs isimli dosya sebep oluyor, virüs olabilir.
    Virus Total adlı siteye dosyayı yükleyip tarama yapmanızı öneririm. Tarama sonuçlarını burada paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    windows script host hatası  resimliwindows script host hatası  resimli

dediğiniz siteden baktırdım

• yardım edebilirseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: memin21

yardım edebilirseniz

Evet trojan olarak gözüküyor. Zararlı yazılım temizlemeniz gerek. Öncelikle şöyle yapın. Sisteminizde WinRAR bulunuyorsa sağ tık yapın arşivleyin ve parola ekleyin. Unutmayın parola eklemezseniz virüs ise tekrar bulaşır. Bunu yapmamızın sebebi eğer sistem dosyası vs. ise tekrar yükleyebilmemize olanak sağlamasıdır. Daha sonra Windows arama butonuna tıklayın. cmd yazın çıkan uygulamaya sağ tıklayıp yönetici çalıştır deyin. Gelen siyah ekrana şu kodu yapıştırın ve enter tuşuna basın.

DEL /F /Q /A "C:\Users\Samsung\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\reload.vbs"

Silinirse ne âlâ. Daha sonra şu programı indirip sistemi tarayın:https://www.hitmanpro.com/en-us/hmp.aspx

Gelen sayfada FREE TRIAL 30-DAY yazan butona tıklayıp indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 6 Temmuz 2017; 21:37:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Microsoft.NET Framework Hata !
    13 yıl önce açıldı
    Script Kurulum Hatası
    10 yıl önce açıldı
    Script Host HATASI!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.