Şimdi Ara

Windows Restarting Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, Windows'um da garip bir hata buldum. Win8 Pro kullanıyorum. Orjinal değil bunu da belirteyim. Windows u resetlerken aşağıdaki videoda belirttiğim hata ile karşılaştım.

videoyu izlemeyecek arkadaşlar için özet geçeyim : Windows + C --> Restart --> Restarting... --> Kilitlenme --> Çözülme --> Ve Restart atıyor.

bunun sebebini bulmaya çalıştım ama bulamadım. Windows açılışta ve kapanışta böyle bir sorunla karşılaşmadım. sadece restart atarken yapıyor bunu. hadi bi yardım :) teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tzirallon Cebircisi -- 25 Kasım 2014; 12:52:54 >

• arka planda çalışan programları kapatmaya çalıştığı için bekliyordur neticede kilitli kalmıyor düzeliyor sonra ama rahatsız ediyor beni derseniz windows dosyalarını onar diyerek dosyalarınız kaybolmadan onarım yapabilirsiniz veya arka planda çalışan programları teker teker devre dışı bırakarak hangi programın buna sebep olduğunu bulabilirsiniz
  • bu çok rahatsız edici bir durum değil aslında, ama kusursuz bir pc istediğimden diyeyim düzeltme girişimlerine başladım.

1- safe moda alıp restart attım. Sonuç : takılma olmadı.

2- safe mod üstüne tek tek servisleri denemek istedim, sonuca giden tek yol buydu. ancak çok fazla olduğundan uğraşmadım. eğer üşenmeyip bulan varsa ekleyebilir. Sorun windows servislerinde değildir. %100 olarak ek programlardan oluşuyor.

3- windows onarmayı denedim. sfc / scannow ile taradım bozuk dosya bulamadım.

4- windows repair ile onarmayı denedim. sonuç yine hüsran. çünkü windows problemli değildi. bir program kapanmayı engelliyor ve pc yi kitliyordu. kitlenen sanırım explorer.exe , tam emin değilim.

5- format kesin çözüm arkadaşlar. haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tzirallon Cebircisi -- 25 Kasım 2014; 15:48:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.