Şimdi Ara

Windows resim ve faks görüntüleyicisi PEMBE EKRAN sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba ben bilgisayarıma format attım ve ilginç birşey ile karşılaştım.Formattan önce sorunsuz bir şekilde resimlerimi açabiliyordum ancak şimdi resimleri açtığımda sadece resim değil hiçbir şey gözükmüyor sadece pembe bir ekran var yardım ederseniz sevinirim.

şu şekilde görünüyor :  Windows resim ve faks görüntüleyicisi PEMBE EKRAN sorunu !

• başka bir resim gösterici veya paintle açtınız mı sorun kesin resim gösterici de mi
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    evet paint ile açtığımda hiçbir sorun yok sadece resim göstericide pembe görünüyor :(
  • renk profilinden dolayı oluyor çalıştıra colorcpl.exe
    yazın renk profillerini gelişmiş kısmından sistem varsayılanı srgb iec... ayarlayın

bide sanırım monitörün sürücüsünü kurmuşsunuz o da renk profili yüklemiştir onu kaldırmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

renk profilinden dolayı oluyor çalıştıra colorcpl.exe
    yazın renk profillerini gelişmiş kısmından sistem varsayılanı srgb iec... ayarlayın

bide sanırım monitörün sürücüsünü kurmuşsunuz o da renk profili yüklemiştir onu kaldırmayı deneyin

colorcpl.exe ekranında gelişmiş sekmesindeki herşey sistem varsayılarını seçili şu anda.
    1-Geçenlerde ati catalyst diye bir program yükledim onunla ekran kartı driver kurmuştum onunla bir ilgisi olabilr mi ?
    2-Monitör sürücüsü nereden kurulur bir bilgim yok yüklü olduğunu nasıl görürüm ve nereden kaldırabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
  • aygıtlar sekmesinde ilişkilendirilen profil varmı varsa kaldırın
  • quote:

aygıtlar sekmesinde ilişkilendirilen profil varmı varsa kaldırın

bahsettiğiniz yer burası mı ve birşey daha resimleri paintten kaydettiğimde küçük resim olarak görünüyor ancak sadece onları açmaya çalıştığımda pembe ekran alıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook video siyah ekran sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ora değil colorcpl.exe çalıştırınca gelen yerdeki aygıtlar sekmesinde ilişkilendirilen profil varmı varsa kaldırın
  • quote:

ora değil colorcpl.exe çalıştırınca gelen yerdeki aygıtlar sekmesinde ilişkilendirilen profil varmı varsa kaldırın

söylediğiniz yerde sistem varsayılanı aygıt var kaldırılmıyor
  • bi ekran görüntüsü koysanıza oranın
  • quote:

bi ekran görüntüsü koysanıza oranın

• üstte bu aygıt için benim ayarlarımı kullanı işaretleyin olmazsa aygıt yöneticisinden monitörlerde monitörün özelliklerine girin sürücüye geri dön diye bir seçenek vardır onu seçin
  • quote:

üstte bu aygıt için benim ayarlarımı kullanı işaretleyin olmazsa aygıt yöneticisinden monitörlerde monitörün özelliklerine girin sürücüye geri dön diye bir seçenek vardır onu seçin

malesef iki seçenek de işe yaramadı :(
  • aygıt yöneticisini görebilirmiyim monitör yeri genişletilmiş olsun
  • quote:

aygıt yöneticisini görebilirmiyim monitör yeri genişletilmiş olsun

• peki şimdi kalktımı colorcpl.exe deki profil biraz önce bahsettiğim yer

bi yeniden başlatın makineyi yani daha diyebileceğim bişey yok renk profilinden olur diye düşünüyordum
  • quote:

peki şimdi kalktımı colorcpl.exe deki profil biraz önce bahsettiğim yer

bi yeniden başlatın makineyi yani daha diyebileceğim bişey yok renk profilinden olur diye düşünüyordum

tamam yardımlarınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim :(
  • genede bi yeniden başlatın belki ayarlar etkin olmamıştır
  • quote:

genede bi yeniden başlatın belki ayarlar etkin olmamıştır

yeniden başlattım ama sonuç aynı malesef
  • konuyu hortlattığım için üzgünüm lakin aynı sorunu yaşayanlar için çözümü buldum :)
    monitörün son yüklediğim driver ini kaldırmıştım ve sorun düzelmişti hayırlı forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.