Şimdi Ara

Windows Precision Touchpad yıllar sonra Mac Boot Camp platformunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows Precision Touchpad yıllar sonra Mac Boot Camp platformunda



    Microsoft’un hassasiyet konusunda sıkıntılar yaşayan dizüstü trackpad modüllerini optimize ettiği Windows Precision Touchpad özelliği aradan 8 yıl geçtikten sonra Mac sistemlerin Boot Camp modülüne entegre edildi. 



    Boot Camp artık daha dokunma hassasiyetli



    Mac bilgisayarların donanım kaynaklı olarak üzerine farklı işletim sistemi kurulması konusunda çok sert olduğu biliniyor hatta bunu yapan üreticilere de Apple tazminat davaları bile açmıştı. 



    Ayrıca Bkz.Resident Evil Village'ın yeni bir oynanış videosu paylaşıldı



    Bunun yerine Apple kendi geliştirdiği Boot Camp adındaki emülasyon platformunu kullanıma sunmuş ve hatta bir Windows dizüstü kullanmak için en iyi seçenek olduğu reklamını da yapmıştı. Bununla birlikte önemli bir eksiği vardı. 



    Boot Camp modülüne bu hafta yapılan güncelleme ile birlikte Precision Touchpad kullanıma sunuldu. Böylece Mac bilgisayarlara Windows kuran kullanıcılar trackpad kısmını daha hassas bir şekilde tecrübe edebilecek. Bunun yanında Apple M1 yonga seti ile Boot Camp modülünün uyumlu olmadığını belirtelim. 

     




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/06/11/apple-adds-windows-precision-touchpad-to-boot-camp-eight-years-late



  • Boot Camp ölmeden önce gelen son güzellikler. Eğer Windows ARM64 sürümünü bu yıl piyasaya sürmezse Apple'ın kendi işlemcileri için Boot Camp'i getirme ihtimali zor.

  • Microsoft zaten Windows’un ARM64 sürümünü yayınladı ve yıllar oldu dostum. Windows’un şu an tek problemi kimse ARM tabanında olan versiyonunu iplemiyor. Uygun uygulama bulmak neredeyse imkansız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.