Şimdi Ara

windows phone ihtiyaclarimi karsilarmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar baslikta belirttigin gibi lumia 925 ya da 920 almayi planliyorum ama isteklerimi karsilsrmi emin degilim.
    -wmde otg destegi var mi? flash bellek takabilirmiyim?
    -laptopum yok masaustunu de genelde kullanmiyorum zor geliyor acmak. torrent yukleme yapabiliyormu telefon?
    - hd videolari ve srt altyazilarini acabiliyor mu?
    - mhl destegi var mi? televizyona ekrani yansitabilirmiyim
    - market disindan uygulama yukleme imkani var mi? mesela androidde sniffer, wifikill gibi root isteyen eglenceli progranlar var wifi aginda oteki bilgisayarin ne yaptigini izlemek gerekirse interneti koparmak icin. boyle uygulamalarin wmye gelme sansi var mi?
    -arayuz degisiyormu? bu kutular guzel ama bir sure sonra beni sıkar farkli secenrklerin gelme ihtinali var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi unlock olayı var ama tam bilmiyorum

• guncel..

• quote:

Orijinalden alıntı: jporta

merhaba arkadaslar baslikta belirttigin gibi lumia 925 ya da 920 almayi planliyorum ama isteklerimi karsilsrmi emin degilim.
    -wmde otg destegi var mi? flash bellek takabilirmiyim?
    -laptopum yok masaustunu de genelde kullanmiyorum zor geliyor acmak. torrent yukleme yapabiliyormu telefon?
    - hd videolari ve srt altyazilarini acabiliyor mu?
    - mhl destegi var mi? televizyona ekrani yansitabilirmiyim
    - market disindan uygulama yukleme imkani var mi? mesela androidde sniffer, wifikill gibi root isteyen eglenceli progranlar var wifi aginda oteki bilgisayarin ne yaptigini izlemek gerekirse interneti koparmak icin. boyle uygulamalarin wmye gelme sansi var mi?
    -arayuz degisiyormu? bu kutular guzel ama bir sure sonra beni sıkar farkli secenrklerin gelme ihtinali var mi?

Bence hiç bulaşma. Torrent indiremezsiniz, tema değişmez ileride gelebilir ama bunu umarak beklemeyin. Bilgisayarı yönetme programı var.
    Özet: Sana yeni android telefonunla iyi zamanlar dilerim.

• ilk 4 soru evet

-arayüz değişmez . wp yi wp yapan en önemli özelliklerin başında geliyor kutular , değişmesinde ..
    -dosya yöneticisi gelme ihtimali var bu sayede belki hack yöntemleri geliştirilir ve mağaza dışı uygulamalar kurulur ama ms mağazanın kalitesini korumak için elinden geleni yapıyor ve mağaza dışı uygulama kurmayı da engellemek için de elinden geleni yapmaya devam eder diye düşünüyorum .
  • jporta kullanıcısına yanıt
    hocam bence hiç kasmayın alın bi android telefon. çok rahat yapın bunları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.