Şimdi Ara

Windows Phone den Androide geçeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır bir Windows Phone kullanıcısıydım ve artık bu sürenin sonuna geldik size neden bırakmak istediğimi yazacağım işletim sisteminin artı ve eksi yönlerinde söyleyeceğim
    Artıları
    stabil diyemeyeceğim çünkü bu wp8.1 ile bozuldu ve menu arası geçişlerde bile kasıyor artısı bile yok fakat tek şeyi zamanla dolup ağrlaşmıyor
    Eksileri
    Donanım çeşitliliği çoook çook az
    Ekran kartları çözünürlüğe oranla hiç iyi değil
    Bir s4 veya bir xperia z deki asphalt 8 grafiği ile lumia 1520 bir değil lumia 1520 çok kötü
    Çok yavaş gelişiyor böyle büyük bir yazılım firması nasıl bu kadar kötü olur
    Lumia 1520 gibi donanımlı bir cihaz bile asphalt 8 de kasıyor
    Mağaza yavaş gelişiyor
    Teyzemin S3 yengemin s4 kuzenimin s4 minisi var ve görüntü inanılmaz kaliteli amoled olmasını demiyorum grafik kalitesi muhteşem ötesi bi asphalt 8 oynuyorum valla aklım gidiyor
    Androide geçme sebebim
    Donanım çeşitliliği çok fazla
    Doğal olarak işlemciler ve grafik işlemciler çok güçlü
    Google play çok gelişmiş ve ben zaten bilinmeyen uygulama oyun indirmem gameloft Ea gibi tescilli üreticiler sadece

Arkadaşlar şimdi sırf beğeni almak için bana karşıt yorumlar yapmayın bunlar gerçekler ben artık androide geçiyorum bu benim kararım sakın olumsuz yorum yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yolun açık olsun. Açıkçası hiç üzülmedim. Sistemi öyle bir anlatmışsın ki, sanki Asphalt 8 oynamak için alıyor millet telefonu :) Ancak sizin önceliğiniz buysa bir şey diyemem.

8.1 ile stabilite gitti demişsiniz. Nedense bize denk gelmiyor bir türlü şu kasmalar :)

Ben Lumia 920 kullanıyorum. IPS ekran S5 ile aynı kalitede, hatta güneşte daha okunabilir gösteriyor. Nasip olursa L930'a geçmeyi düşünüyorum.
  • L1520'nin oyunlarda kastığına inanmıyorum.L920 bile kasılmıyorken çok daha güçlü donanımlı L1520 nasıl kasıyor anlamak zor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bırakan buraya neden yazıyor anlamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    1520 kasıyor mu benim 625 bile zar zor kasıyor ve stabillik gitmiş değil

• Hocam zaten mağazanın iyi olmadığını oyun uygulama vb düşkünsen windows'un bir artısı olmadığını herkes biliyor farklı bir şey yazmamışsın telefon seçerken bunları göz önüne alsanız herkes mutlu olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android'den Android'e Veri Aktarma
    11 yıl önce açıldı
    ANDROİD'DEN SOĞUDUM
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru tercih.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Hocam zaten mağazanın iyi olmadığını oyun uygulama vb düşkünsen windows'un bir artısı olmadığını herkes biliyor farklı bir şey yazmamışsın telefon seçerken bunları göz önüne alsanız herkes mutlu olacak

En güzel ve kibar yorum sizin teşekkür ediyorum

• Google a lumia 1520 kasıyor yazın bakalım ne çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Yolun açık olsun. Açıkçası hiç üzülmedim. Sistemi öyle bir anlatmışsın ki, sanki Asphalt 8 oynamak için alıyor millet telefonu :) Ancak sizin önceliğiniz buysa bir şey diyemem.

8.1 ile stabilite gitti demişsiniz. Nedense bize denk gelmiyor bir türlü şu kasmalar :)

Ben Lumia 920 kullanıyorum. IPS ekran S5 ile aynı kalitede, hatta güneşte daha okunabilir gösteriyor. Nasip olursa L930'a geçmeyi düşünüyorum.

Hocam abartmış olabilirim ama şimdi doğru konuşun donanım çeşitliliği çok az ve bi Lumia 1520 nin grafiğine. Bakın bi de s4 un veya s5 in Xperia Z nin androidin grafik işlemcileri çok guçlu

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Google a lumia 1520 kasıyor yazın bakalım ne çıkıyor

1520 kasıyor olabilir ki bu çok zor üstte yazdığın telefonlar çok daha fazla kasma yapıyor uygulamalar için androide geçiş yapabilirsin ona bişey demiyorum ama kasma yapıyor demen bana garip geldi çünkü millet lumialara fazla kasma yapmıyor diye geçiyor

• oncelik kasilma ve kaliteli uygulamaysa android yerine ios da dusunebilirsiniz.

• Cidden her bırakan buraya neden yazıyor. Wp yi biraz araştıran neyin ne oldugunu hemen anlayabilir. Benim lumiam 1520 den daha dusuk donanima sahip olmasina rahmen ben kastigini goremedim daha o kadar sey denememe ragmen. Açikcasi 1520 cok kotu cok kasiyor diyen birini burda ciddiye alamiyorum. Bırakicaksaniz birakin burda telefonu ve yeni bir işletim sistemini kotulemenin ne anlami var

• quote:

Orijinalden alıntı: multimode

oncelik kasilma ve kaliteli uygulamaysa android yerine ios da dusunebilirsiniz.

İos kazık parama yazık hocam

• Gec hic durma bence anlıcaksın zaten neyi bıraktıgını, geri donsende artık almayız seni bir daha :) hadi eyvallah :) iyi kitlenmeler yeni telinde bolcada kasmalar :) ha virus falan kaparsan dr sana ilacını verir bol flaslamalar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Gec hic durma bence anlıcaksın zaten neyi bıraktıgını, geri donsende artık almayız seni bir daha :) hadi eyvallah :) iyi kitlenmeler yeni telinde bolcada kasmalar :) ha virus falan kaparsan dr sana ilacını verir bol flaslamalar :)

Tmm turbocore sen kimsin ki beni arana almıyosun insanların seçimine saygı duymalısın

• Hayırlı olsun dostum.

Bari alacaksan htc al. Arayüzü daha stabil.

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Gec hic durma bence anlıcaksın zaten neyi bıraktıgını, geri donsende artık almayız seni bir daha :) hadi eyvallah :) iyi kitlenmeler yeni telinde bolcada kasmalar :) ha virus falan kaparsan dr sana ilacını verir bol flaslamalar :)

Hocam seninde bu tutumun çok yanlış sistemin bazı yönlerde eksiğinin olduğunu kabullenmelisin

• 1520 kasıyor diyenler Developer yüklü iken firmware güncellemelerininde buna hazır olduğunu zanneden arkadaşlar.resmi sürümde cihaz size hızın anlamını gösterecektir zaten. Bilinçli kullanmayı bilmeyen dostlar sağolsun. 8.1 cyan yüklü 1520yi bir deneyin. Bilerek alın telefonlarınızı üzülmeyin sonra.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.