Şimdi Ara

Windows Phone'da büyük dosya indirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2,3,4 GB gibi dosyaları nasıl indirebilirim?

Opera Mini'yi indirip denedim inmedi, İE zaten indirmiyor.

Program önerisi olan var mı?

• torent uygulaması var belki oradsn yapabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uc browser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Chrome yada firefox denediniz mi

Onlar WP'de yok diye biliyorum. Link atar mısın?

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

torent uygulaması var belki oradsn yapabilirsin

Linkler torrent değil ama genede uygulama linkini at, olmazsa torrentten çekerim.

quote:

Orijinalden alıntı: Dranova

Uc browser

İndirmiyor.

• torrentden nasıl iniyor :) bal gibide kocaman dosyalar iniyor.
  • Çırak Web Master Ç kullanıcısına yanıt
    Link atamamda şuan mağazada wptorrent diye araştır çıkar başarılı bir uygulama.

• Wptorrent kullanıyorum başarılı bir uygulama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchMe

Wptorrent kullanıyorum başarılı bir uygulama

Evet wptorrent güzel ama sürekli yer ayırma gibi birşeyler yazıyor indirken. O yazı yazdığında İnternet indirme hızlı düşüyor.

Ben normal indirme yapıyorum. Torrent için bu program güzel. Normal indirme için yok mu program?

sadece film/dizi için ihtiyacım oldu başka dosyalar için bilgim yok
  • Androidde arkada torrent indirirken, diğer taraftandan da tarayıcıda gezip dosya indiriken, aynı zamanda müzik dinlerken arşiv açabiliyorsun. Androidin bu esnekliğini çok seviyorum windows phone kullanıcısı olarak. Biz ie de dosya indirirken orta tuşa bastığımız zaman şak diye indirme duruyor. İnşallah gelişir ne diyelim. Neyse hadi eksi basın fanboylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takıntılı bir adam

Androidde arkada torrent indirirken, diğer taraftandan da tarayıcıda gezip dosya indiriken, aynı zamanda müzik dinlerken arşiv açabiliyorsun. Androidin bu esnekliğini çok seviyorum windows phone kullanıcısı olarak. Biz ie de dosya indirirken orta tuşa bastığımız zaman şak diye indirme duruyor. İnşallah gelişir ne diyelim. Neyse hadi eksi basın fanboylar.

Ama öyle deme abisi , wp çok stabil. En basiti Mix radio ile müzik indirirken veya harita indirirken devamlı uygulamanın sayfasında durmak zorunda kalıyoruzArka plana atınca indirme duruyor. Yıl olmuş 2015 uğraştığımız şeye bak , symbian bile çoklu işlemde bu wpye on basardı.
    Tek çekirdek arm11 işlemciyle 10 uygulamayı aynı anda çalıştırırdım. İndirmeler durmazdı ve sürdürülüyor zımbrtısı yoktu : ))

Heyy gidi n86

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokiahastasi -- 19 Ocak 2015; 13:40:22 >

• nokiahastasi N kullanıcısına yanıt
    yani şimdi hiç - lemeye falan gerek yok sonuçta bu firmalar babamızın firması değil o firmalarda çalışan değiliz.Wp kullanıcısı olarak en büyük sorunlardan biri bu çok haklısınız N72 ile bile çok daha rahat dosya işlemleri yapıyorduk, ne diyelim inşallah 21 ocakdaki wp10 tanıtımında göreceğiz.İnşallah biraz da olsa düzeltme vs. yapılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvajac -- 19 Ocak 2015; 14:25:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokiahastasi

quote:

Orijinalden alıntı: takıntılı bir adam

Androidde arkada torrent indirirken, diğer taraftandan da tarayıcıda gezip dosya indiriken, aynı zamanda müzik dinlerken arşiv açabiliyorsun. Androidin bu esnekliğini çok seviyorum windows phone kullanıcısı olarak. Biz ie de dosya indirirken orta tuşa bastığımız zaman şak diye indirme duruyor. İnşallah gelişir ne diyelim. Neyse hadi eksi basın fanboylar.

Ama öyle deme abisi , wp çok stabil. En basiti Mix radio ile müzik indirirken veya harita indirirken devamlı uygulamanın sayfasında durmak zorunda kalıyoruzArka plana atınca indirme duruyor. Yıl olmuş 2015 uğraştığımız şeye bak , symbian bile çoklu işlemde bu wpye on basardı.
    Tek çekirdek arm11 işlemciyle 10 uygulamayı aynı anda çalıştırırdım. İndirmeler durmazdı ve sürdürülüyor zımbrtısı yoktu : ))

Heyy gidi n86

BAK YA buna bile -2 vermişler sanki yalan soyluyor adam
    Az sonra gelirler ;
    Arka planda uygulama çalıştırmak gereksiz yeaaaaa benim ihtiyacım yok en süper wp yihuu cular gelir saldırır sana
    Yok ya insan para verince bu kadar da savunmaz . ZTen nokia nın paralı askerleri var 3 4 kişi 1 defa wp yi olumsuz eleştirdiklerini görmedim
    İlahi dh

• WP - Android çatışması başlatmayın millet. :D

Ama konu açılmışken söyleyeyim, Androidde program bolluğu ve denildiği gibi esnek.

Ama hız konusunda WP gibi değil de nereye kadar. 1 saniye geç yapsın ama yapsın. :D

WP alırken arkasında koskoca Microsoft var illa ki gelişir dedim ama grup küçük adımlar. :(

Gece PC açık bırakmak istemiyorum, telefon şarjdayken Wifi üzerinden sabaha kadar dosya indirsin.

Yok mu programı filan?

• Konuyla alakasız mesaj yazmaktan ne anlıyorsunuz ki? Varmı diye sormuş arkadaş bilmiyorsan cevap vermezsin biliyorsan yazarsın. Konuları kirletiyorsunuz bilgi arayan biri konuya girdiğinde hiç bir şey bulamıcak sizin yüzünüzden.

Normal yolla indiremezsin arkadaşım. Denedim indiremedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Konuyla alakasız mesaj yazmaktan ne anlıyorsunuz ki? Varmı diye sormuş arkadaş bilmiyorsan cevap vermezsin biliyorsan yazarsın. Konuları kirletiyorsunuz bilgi arayan biri konuya girdiğinde hiç bir şey bulamıcak sizin yüzünüzden.

Normal yolla indiremezsin arkadaşım. Denedim indiremedim..

Program filan var mı bu işi görecek?
    Windows Phone kapalı sistem. Program yok maalesef.

• quote:

Maalesefler o kadar çoğaldı ki artık maaleseften çıktı güzel kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Maalesefler o kadar çoğaldı ki artık maaleseften çıktı güzel kardeşim.

Android için gazete programı geliştiriyormuşsun doğrumu canım kardeşim?

• Internet Explorer arka planda indirme yapabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.