Şimdi Ara

Windows phone 8S mi; htc desire x mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tam desire x almayi dusunuyordum. Phone 8S cikacakmis. Desire x gibi 1000 liranin altinda girecekmis Turkiye pazarina. Kiyas.la dan baktim.
    Phone 8s in onunde kamera var. Fakat ram i 512 mb. Android de ram cok onemli oldugu soyleniyor. Windows icinde gecerli mi ram olayi.
    Sizce windows da cok uyg ulama olur mu android deki gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• windows android gibi yüksek ram miktarına ihtiyaç duymayan ve çok daha stabil bir işletim sistemi.yani 8s in 512 mb ram çok da düşündürmemeli.Kendim Desire x i uzun uzun birebir kullanarak inceledim. şöyle söylemeliyim ki Desire X orta segment android telefonlar arasında en iyilerinden ayrıca 4.1 güncellemesini de alacak büyük ihtimalle. kendim antutu benchmarka soktum cihazı ve 5800 civarınnda bir sonuç aldım . gayet akışkan ve rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz telefonu ve yapısı da oldukça kibar vve ince telefonun.eğer android cihaz düşünüyorsanız desire x derim fakat windows phone da yeni bir heves ve oldukça kullanışlı duruyor. tek sıkıntısı market şuan.eğer uygulama manyağıyım dayanamam diyorsanız desire x derim. fakat ''şahsi düşüncem'' google play store çok geniş bir içweriğe dahi sahip olsa çöp uygulama sayısı oldukça fazla ve işe yarar fark yaratabilecek uygulamalar zaten ücretli eğer paranıza kıyıp uygulama indirmiyorsanız bir bakıma aynı kapıya çıkacaktır ki microsoft un bu sefer uygulama olayını es geçeceğini sanmıyorum.şu an sensation xe kullanıyorum ve windows phone 8x e geçmeyi düşünüyorum bir de bunu deneyelim bakalım:Dayrıca 8s şuan da hiçbiryerde yok inceleme fırsatı hiçbulamadım.not:teknoloji mağazasında çalışıyorum kendim kullanmış kadar oldum desire x i:D

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzymaster23

windows android gibi yüksek ram miktarına ihtiyaç duymayan ve çok daha stabil bir işletim sistemi.yani 8s in 512 mb ram çok da düşündürmemeli.Kendim Desire x i uzun uzun birebir kullanarak inceledim. şöyle söylemeliyim ki Desire X orta segment android telefonlar arasında en iyilerinden ayrıca 4.1 güncellemesini de alacak büyük ihtimalle. kendim antutu benchmarka soktum cihazı ve 5800 civarınnda bir sonuç aldım . gayet akışkan ve rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz telefonu ve yapısı da oldukça kibar vve ince telefonun.eğer android cihaz düşünüyorsanız desire x derim fakat windows phone da yeni bir heves ve oldukça kullanışlı duruyor. tek sıkıntısı market şuan.eğer uygulama manyağıyım dayanamam diyorsanız desire x derim. fakat ''şahsi düşüncem'' google play store çok geniş bir içweriğe dahi sahip olsa çöp uygulama sayısı oldukça fazla ve işe yarar fark yaratabilecek uygulamalar zaten ücretli eğer paranıza kıyıp uygulama indirmiyorsanız bir bakıma aynı kapıya çıkacaktır ki microsoft un bu sefer uygulama olayını es geçeceğini sanmıyorum.şu an sensation xe kullanıyorum ve windows phone 8x e geçmeyi düşünüyorum bir de bunu deneyelim bakalım:Dayrıca 8s şuan da hiçbiryerde yok inceleme fırsatı hiçbulamadım.not:teknoloji mağazasında çalışıyorum kendim kullanmış kadar oldum desire x i:D

hocam çok teşekkür ederim yorumların için

benim bir korkum da phone 8s çıktığında desire x in fiyatının düşme ihtimali acaba düşer mi

haftalardır bekliyorum hep 900 küsür liralarda geziyor

• htc genelde fiyat düşürmüyor yani en azından one v nin fiyatının dahi geçen haftalarda düştüğünü düşünürsek desire x gibi bir cihazın -ki satışı gayt yapılıyor şuanda- fiyatının kısa vadede düşeceğini pek sanmam en uygun turkcell veriyordu bi ara peşin fiyatı 890 tl diyordu. kvk garantili diyorlar. 8s de 899 tl gibi bir fiyatla çıkacak sanırım ama ses konusunda takıntılıysanız 8s de de amplifikatör var diye biliyorum onun dışında iki cihaz kamera ve ekran açısından birbirine çok yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzymaster23

htc genelde fiyat düşürmüyor yani en azından one v nin fiyatının dahi geçen haftalarda düştüğünü düşünürsek desire x gibi bir cihazın -ki satışı gayt yapılıyor şuanda- fiyatının kısa vadede düşeceğini pek sanmam en uygun turkcell veriyordu bi ara peşin fiyatı 890 tl diyordu. kvk garantili diyorlar. 8s de 899 tl gibi bir fiyatla çıkacak sanırım ama ses konusunda takıntılıysanız 8s de de amplifikatör var diye biliyorum onun dışında iki cihaz kamera ve ekran açısından birbirine çok yakın

ses olarak 8s mi iyidir diyorsunuz yani
  • eğer 8x de ki ses amfisi 8s de de varsa ki var diye biliyorum kesinlikle evet kulaklık sesinde 8s daha iyidir desire x in hoparlör sesi de iyi seviyedeydi diğer htc cihazlarına göre özellikle şuan kullandığım sensation xe yi düşünürsek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone X 2 Android
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.