Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MR. H

Windows Phone 8.1 ile gelecek olan yeni bildirim sesleri
    https://onedrive.live.com/?cid=7f6a7ee3e84a3ffe&id=7F6A7EE3E84A3FFE!1455

Sesler tam klasik windows sesleri.

Yalnız bu güncellemeyle birlikte bize de kendi istediğimiz sesleri yükleyip kullanma imkanı da verilecek değil mi? Keşke şu yazma efektlerini filan değiştirme imkanı da olsa, tüm icq setini yüklerdim telefona :)
  • mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Şuanda olanın dışında bir değişiklik olacak mı bununla ilgili şuana kadar bir bilgi görmedim fakat bu da elbette ayarlanmıştır
  • quote:

Şuanda olanın dışında bir değişiklik olacak mı bununla ilgili şuana kadar bir bilgi görmedim fakat bu da elbette ayarlanmıştır

Ben de görmedim ama önceki güncellemede "bunlar bir sonraki güncellemeye kaldı" demişlerdi diye hatırlıyorum. İnşallah gelir. Sınırsız özelleştirme/kişiselleştirme hakkı güzeldir.
  • quote:

Acaba whatsapp bildirim sesini değiştirebilecek miyiz? Gerçekten çok sıktı şu ses.

Şu cortanaya hiç merak duymayan bir ben varım galiba. Zaten beklemeye değmez 2015'de ancak alırız biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 3 Mart 2014; 18:10:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp grup mesajları ve normal mesajlar farklı şekilde bildirim sesi atayabilmek whatsapp ın kendi güncellemesi ile birlikte gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu miracasti ilk nesil wp8 telefonların donanımı destekliyor mu? Bildiğim kadarıyla snapdragon s800'de bu özellik var ama s4 işlemcilerde yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Acaba whatsapp bildirim sesini değiştirebilecek miyiz? Gerçekten çok sıktı şu ses.

Aynen. Whatsapp'ın bildirim sesinin değişemiyor oluşu tamamen rezalet. 8.1 ile umarım bu saçmalık son bulur.
  • Alfren kullanıcısına yanıt
    yukarda yazmış arkadar bu windows ile alakalı değil , whatsapp ile alakalı 1 aydır bu güncellemeyi bekliyoruz zaten
  • quote:

Whatsapp grup mesajları ve normal mesajlar farklı şekilde bildirim sesi atayabilmek whatsapp ın kendi güncellemesi ile birlikte gelecek

Çok mu zor acaba bunu yapmak? Gerçekten merak ediyorum. Bir arka plan d eklemeliyiz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Böyle gelse ne olurdu ki, çok güzel durmuş Şeffaf olması ayrı bir hava katmış

Telefonda bu tasarımı kullanmak eşsiz olurdu gerçekten. Ne yapsak MS'ye mail filan mı atsak.

• @Halfmoon37

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

Telefonda bu tasarımı kullanmak eşsiz olurdu gerçekten. Ne yapsak MS'ye mail filan mı atsak.

mükemmel yahu bu gelse ne güzel olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

yukarda yazmış arkadar bu windows ile alakalı değil , whatsapp ile alakalı 1 aydır bu güncellemeyi bekliyoruz zaten

Nasıl windows ile alakalı değil? Sonuçta o varsayılan bir bildirim sesi ve whatsapp dışında skype, viber gibi uygulamalarda da kullanılıyor ve şu anki durumda değiştiremiyoruz. O seçenek yok Ses ayarlarında. Gelmesini bekliyoruz.

Whatsapp'ın özel olarak bu sorunu düzeltmesi ise tamamen farklı bir durum.
  • 2 saat 45 dakika sonra #28 bişey kalmadı.

• quote:

Adı da ; "Şarj Düşmanı Tema" olur.

• Arkadaşlar Cortana için oy bekliyoruz,teşekkürler

http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/5589977-please-make-cortana-in-turkish-for-turkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 4 Mart 2014; 18:37:28 >
  • quote:

@Halfmoon37

direk tellerimize gelecek mi ki ? yani 29 gün sonra direk gelecek mi wp 8.1 lumia 920ye yoksa bu lumia 1520 için mi
  • Bu 29 gün Windows Phone 8.1 in tanıtımına ve tahmini beta başlangıç süresine kalan zamanı işaret etmekte
  • Tahmini 3 ay sonra ya wp patlama yapar yada alanlar satar wp9 hikayeleri başlar... İkisinden biri :)))

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    2. ihtimale kalmayalım da
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.