Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alt tuşlarda titreşimi kapatma,
    ekran parlaklığını istenilen seviyeye ayarlama,
    telefon titreşimini yine istenilen seviyeye ayarlama, bunların gelmesini çok istiyorum.
  • Nokia'ya ait bazı özellikler var ''Kilit Bildirimeri'' gibi şimdi bunlar diğer wp lere gelirse Nokia'nın extra güncelleme vermesinin hiç bir espirisi kalmaz o zaman
  • Artık klavye smile önerilerinde de bulunacak

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgi SDK dan değil herhalde hocam?
  • Mr. Blacktree M kullanıcısına yanıt
    Hayır swype klavyeyi sızdıran kişi tarafından paylaşılan bir görüntü,8.1 i deneyen biri

• Yukarıda çıkan bildirim barı da kapatılabiliyor.

• Vay be istediğimiz, aklımıza bile gelmeyen her şey geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdik salakça bir soru sorayım.

bir sürü haber çıkıyor da.... bunlardan hangileri ilk alacağımız 8.1 güncellemesinde olacak? onlar belli mi? yoksa bir çoğu 1-2 yıl zarfında yeni çıkacak ve donanım olarakta destekleyen cihazlara mı gelecek? 8.1 den sonra 9 a mı geçiceklerdi? nasıl olur ki acaba...

birde tarayıcının ve mail uygulamasının durumunu merak ediyorum... şuan windowsun hotmailde falan nasıl olur da gönderilmiş klasörünü pc deki gibi göremeyişimizi ve kayıtlı kişilerin telefondan gönderilen mailler ile sınırlı olmasını anlayabilmiş değilim. bunlar gelişir mi acaba?
    tarayıcı desen başka bir komedi şuan...
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı ve Hotmail sorularınızı cevaplayamam ama 8.1 tam sürüm olarak cihazlarınıza geldiğinde burada yazılan bütün özellikler cihazınızda olacak. (1-2 değişen sey olabilir o kadar)

Bir de su var, büyük ihtimal Nisan'daki preview surum full özellikleri kapsayacak. Nokia'dan da henüz bir ses çıkmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    Burada MR.H hocamın yayınladığı her şey 8.1 ile gelecek. Kaçırdığım gelecek planları var mı bilmiyorum ama.

• Bildirim merkezi android'de olduğu gibi yukarıdan çekildiğinde mi gelecek?
  • AERO. kullanıcısına yanıt
    Evet, o şekilde olacak

• bakalım görelim nasıl olacak
    tarayıcı ve mail düzelmez ise ben bu yılın sonunda veda ederim ama. yapacak bir şey yok.
  • Hızlı ayarlar menüsü ikonları

• Bu swype'ın çok abartıldığını düşünüyorum, normal klavye (kelime önermesinin de yardımıyla) gayet yeterli. Bu özellik Nokia 5800 da bile vardı, yapısı itibariyle bundakinin de çok farklı olacağını düşünmüyorum. Ne kadar cool gözükse de, sonuçta işlevsel değil.(Bazı özel durumlarda işe yarar, onu kabul ediyorum.) Özellikle kelime aralarındaki bekleme süresi çok can sıkıcı.

Bu arada kelime önerme derken yeni farkettiğim bir şeyden bahsedeyim. Bill reis'e saygım katlandı. Biliyorsunuz geçen yıllarda Justin Bieber'e paranı vereyim yeter ki sus tarzında bir cümle sarfetmişti :D Dün whatsapp'ta yazışırken farkettim ki Justin yazdıktan sonra Bieber önerisi gelmiyor, kelimenin tümünü yazdığınızda dahi gelmiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeynes -- 18 Şubat 2014; 20:08:14 >
  • Swipe klavye hakkında bir video yayınlandı.

• insunwetrust kullanıcısına yanıt
    internet Explorer kullanmanın zararları, bir önce ki sayfada hacı

• Mesajlaşma uygulamasında, sessize alma geliyor.

• mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle demeyin çok daha hızlı yazılıyor. Tuşlar küçük olduğu için hızlı yazarken farklı harflere basıp duruyorum. Hatasız ve hızlı yazım mümkün.

• Windows Phone 8.1 ile değişen yeni ikon setleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 18 Şubat 2014; 20:43:33 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.