Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 bildirim merkezi ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Windows Phone 8.1 bildirim merkezi ortaya çıktı

Microsoft'un Windows Phone 8.1 güncellemesi ile rakip platformlardaki gibi bir bildirim merkezi sunacağı artık kesin olarak bilinirken, yeni görseller gelmeye devam ediyor.

Görsellere göre yeni bildirim merkezinin adı Action Center olarak belirlenmiş durumda. Merkez ekranda yukarıdan aşağıya doğru kaydırma yaptığınızda ortaya çıkıyor ve 4 temel kısayolu gösteriyor. Bunlar Wi-Fi, Bluetooth, Uçak Modu ve Sürüş Modu. Ayrıca tarih ve batarya yüzdesi de gösteriliyor.

Tam olarak ekranı indirdiğinizde ise merkez tüm bildirimlerle karşınıza geliyor. Bildirimleri sağa sürükleme ile silebilirken, uygulamalar da bireysel olarak bildirimleri kontrol edebiliyor.

Action Center yanında sesli asistan Cortana, ayrı ses kontrol tuşları, müzik oynatıcının kontrolünün üst panelde belirmesi gibi yeni özellikler de bu güncellemede yerini alacak. Güncellemenin Nisan başında yayınlanması bekleniyor.  

Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Windows-Phone-8.1-Action-Center-notification-center-leaks_id52398

• Çok mu geç oldu ne? :)

• Şimdi işletim sistemi tam olacak gibi duruyor.
    Batarya yüzdesi sadece bildirim ekranı çektigimizde mi gözükecek acaba ?
    Şahsen wifi v.s o kadar önemli değil ama sosyal ag bildirimleri çok güzel olacak. Birde insanlar eline alıp şu ekranı aşağı çekiyorda bizde yok o diyorsun ya işte ondan kurtulmak paha biçilemez :)
    Birde şu facebook v.s daha iyi entegre edilse tam bir oturmadı o uygulamalar. Ama çok güzele gidiyor wp...
  • Kaç ay oldu bi bildirim çubuğu güncellemesi yayınlayacak Peh yeniliğe bak.Ara yüz değişmeli asıl yenilik O olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: web101

Kaç ay oldu bi bildirim çubuğu güncellemesi yayınlayacak Peh yeniliğe bak.Ara yüz değişmeli asıl yenilik O olacak.

Insanlar arayüzü beğendiği, kolay bulduğu icin alıyor ki yeni Microsoft yeni geçiş yaptıgı bir tasarımı bırakmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylar sonra geli.şimdiden heyecan yapmanın lüzumu yok.
  • Bide mobil veri'yi koysalarmış iyi olurmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Bide mobil veri'yi koysalarmış iyi olurmuş.

O 4 seçeneğe istediğinizi kendiniz koyarsınız. Grafiktekiler temsili. Ayarlardan düzenlenebilecek.
  • Şarjın durumuna falan ikidebir çubuğu mu çekicez. Şebeke, wifi, batarya kalıcı olarak dursa üstte daha iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Bide mobil veri'yi koysalarmış iyi olurmuş.

Hocam sanırım ordaki seçenekleri sen ayarlayabiliyorsun öyle okumuştum burda bir konuda.
  • 1 Yıllık işletim sisteminden neden bu kadar çok beklenti içine girildi anlamıyorum. IOS ve Android kaç yıldır var daha yeni yeni adam edilmeye başlamışken, WP'a haksızlık yapıyorsunuz bence.
  • Windows Phone 2010 yılından beri pazarda. Sadece Windows Phone 7 sürümü ile bir ilerleme kayıt edemedikleri için yeniden başladık diyerek ilerlemekteler. Windows Phone 7 üzerine taşlar koyulmaya devam edilseydi şuan bambaşka bir işletim sistemi kullanıyor olacaktık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç bile kaldılar

• He öyleyse iyiymiş

• Cok android cakmasi olmus. Daha ozgun ve farkli bir cozum beklerdim. Ama guzel haber.

Arayuz ise bugune kadar kullandigim en pratik arayuz. Degismemeli. Sadece 6kucuk karo destegi gelse iyi olur. Belki biraz da renklendirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbest -- 11 Şubat 2014; 0:56:58 >
  • Patent falan varsa google birakmaz.

cok cakma olmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Bach

Patent falan varsa google birakmaz.

cok cakma olmus.

Neyin patenti mesela

• Ben artık bildirim sorununun çözüleceğini düşünüyorum,8.1 ile beklentim çok büyük hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

1 Yıllık işletim sisteminden neden bu kadar çok beklenti içine girildi anlamıyorum. IOS ve Android kaç yıldır var daha yeni yeni adam edilmeye başlamışken, WP'a haksızlık yapıyorsunuz bence.

Hocam haklısınız da, wp8 in yanında rayına oturmuş işletim sistemleri varken, ne olup ne olmaması gerektiği belliyken wp8 in çok kısa sürede adam olmasını beklemek çok da yanlış bir tutum olmaz bence. Sonuçta senin yanında en azından temel özellikler olarak ne olması gerektiğini bildiğin işletim sistemleri var.

• Birde dosya yöneticisi gelsin başka birşey istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 11 Şubat 2014; 7:58:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.