Şimdi Ara

Windows Phone 8.0 Dönmek mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_95763739/f_//tm.htm#95763739

Yukarı da aldığım hata sonucu WP8 dönüp acaba Software dan dolayı mı sorun yaşadığımı merak ediyorum ? WP 8 e dönmem mümkün mü ?

• Çok basit bi şekilde Nokia Sowtware Updater kullanarak yapabilirsin.
  • Hocalarım NSU indirdim zaten ama Cyan yapıyor telefonu
    kısacası indirdiği dosya Wp8 değil 8.1 oluyor yani işe yaramadı
  • Mumkun okia software updater kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenscn E kullanıcısına yanıt
    3-5 defa denedim olmuyor Cyan yükleyip duruyor
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90046236&p=1#90046236

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Çok basit bi şekilde Nokia Sowtware Updater kullanarak yapabilirsin.

Güncel rom Nokia sunucularına yüklenmişse bu şekilde mümkün değildir, önüne gelen nsu bilmem ne yazıp duruyor bilip bilmeden, cyan alan cihazların son yazılımları hızlıca sunuculara yüklenmektedir ve doğal olarak da son yazılımı alırsınız, navifirm programıyla günlük olarak pop up ekranıyla sunucuya eklenen yazılımlar listeleniyor, navifirm ücretli surum kullanıyorum, güncel rom larla ilgili soru sorabilirsiniz

• blackdiamond16 kullanıcısına yanıt
    hocam yardımlarınız için teşekkür ederim ama bugün garantiye vermeyi planlıyorum eğer vermezsem sizinle pm den iletişime geçebilirmiyim ?
  • urk U kullanıcısına yanıt
    Garantiye vermeden önce bi denemende fayda var, cihaz modeline göre indirmen gereken surume bakıp bilgi verebilirim, baktın olmuyor garantiye verirsin cihazı

• quote:

Orijinalden alıntı: urk

hocam yardımlarınız için teşekkür ederim ama bugün garantiye vermeyi planlıyorum eğer vermezsem sizinle pm den iletişime geçebilirmiyim ?

Hocam ben 1 hafta önce yaptım direk buldu ve 8 e güncelledi şimdi değişti mi bilmiyorum ama 1 haftada değişmesi mantıklı gelmedi bana bir anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Hocam ben 1 hafta önce yaptım direk buldu ve 8 e güncelledi şimdi değişti mi bilmiyorum ama 1 haftada değişmesi mantıklı gelmedi bana bir anda

Nokianın cyan yazılımını sunuculara yüklemesinin neresi mantıksız?

hocam o zaman detaylı bir şekilde ne yapmam gerekeceğini benimle paylaşırmısın
  • quote:

hocam ben bir işlem yapmadım,direk programı kurup telefonu usb ile bağladıktan sonra telefon 8.0 a çevirdi
  • hocam size anlatmak istediğimiz WP 8.1 Cyan resmi olarak gelince NSU a WP 8.1 koyuldu 8.0 kaldırıldı çünkü resmi güncelleme 8.1 oldu ben 8.0 yüklemek istiyorum
    anlatmak istediğimiz bahsettiğini programlar artık WP 8 yüklemiyor WP 8.1 yüklüyor
  • quote:

Hocam bu konu ile ilgili resimli anlatım hazırladım, o konuyu bi gözden geçir, aklına takılan bişey varsa tekrar yardımcı olurum, 1020 konusunda üşenmeden bir arkadaş için rom upload ettim, gerekirse bidaha yaparız

şimdi gördüm hocam ama aklıma takılan sorun şu rom atarsam garanti durumu ne olur ?
  • urk U kullanıcısına yanıt
    Hiç birşey olmaz merak etme, ben turkcell cıkışlı 1020 cihazı global roma çevirdim, servislik bir durum olduğunda servis turkcell romlu olarafak geri verdi, nsu cihazı direkt olarak turkcell cihazı olarak görüyor, farklı rom yuklemee işlemi manuel olarak yapılıyor, her ihtimale karşı ben black ve cyan romlarını pc de tutuyorum

• Bu konu bana lazım peki htc ye yapılmıyor mu bu işlem ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.