Şimdi Ara

Windows önemli bir sorunla karşılaştı ve 1 dakika içinde otomatik olarak yeniden başlayacak+Hizmetl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıktım şu Vista'nın sorunlarından gına geldi artık. XP ne güzeldi yaa.

En baştan başlayalım. Normal giriyorum ilk başta "vsntlo.exe özellikleri" adlı bir klasör açılıyor dakka 1 gol 1!

ama görünüşe bakarsak bu hayalet dosya gibi bir şey muhtemelen mcafee en başta siliyo o dosyayı çünkü oluşturulma tarihi yok ve silme tarihi olarak da tam bilgisayarın açıldığı tarih var ve kapladığı alan 0 bayt. araştırdığıma göre o bir virüsmüş onun regedit'teki bağıntılarını dosyalarını sildim gene çıkıyor gene çıkıyor.

sonraa siyah "komut istemi" çıkıyor ama içi bomboş ait olduğu yer c/kullanıcılar/.../appdata/local/temp/ bazen 44516 bazen başka bir şey bzen 1 tane bazen 2 tane çıkıyor.

Peki onları da kapattıktan sonra mcafee 1-4 arası trojan yakalayıp karantinaya atıyor.

Şimdi geldik en ciddi yere. Art arda 2 tane uyarı alıyorum biri "Hizmetler ve Denetleyici uygulaması çalışmayı durdurdu ve kapatılacak" diğeri " Windows önemli bir sorunla karşılaştı ve 1 dakika içinde otomatik olarak yeniden başlayacak" sorunlarımdan alın birini urun ötekine

Neyse benim topladığım bilgiye gelirse şu son sorun normalde hep internete girince oluyormuş ben bilgisayarı açıp internete de bağlanıp 2 saat fln sonra geliyor
    Olay günlüğüne gelirsek:

keşke daha ayrıntılı baksaydım ama 1 dakikada neyi yazabildiysem o:

winnit.exe adlı uygulama buldum (normalmiş)
    1073741819 numaralı hata sistem kapatıldığında oluyormuş

Bilgisayar(tabi birkaç virüsü fln saymazsak) özellikler:
    Vista Home Basic-32 bit
    McAfee Antivirüs
    Samsung R510

ne yapacağımı hiç bilmiyorum ama delirmek üzereyim. yardım edebilir misiniz? lütfen? ah saolun yardım edeceğinizi biliyordum

• Antivirüs çare olmadıysa,format atın.Vista değil ama.
  • format olmaz bir şekilde halletmem lazım şu işi bunu yazmadan önce 3 defa kapandı-açıldı
  • off yok mu yardım edecek babayiğit
  • Formatlamadan düzelmez gibime geliyor.
  • off off güvenli modda bir şeyler yapmayı deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.