Bıktım şu Vista'nın sorunlarından gına geldi artık. XP ne güzeldi yaa.
En baştan başlayalım. Normal giriyorum ilk başta "vsntlo.exe özellikleri" adlı bir klasör açılıyor dakka 1 gol 1!
ama görünüşe bakarsak bu hayalet dosya gibi bir şey muhtemelen mcafee en başta siliyo o dosyayı çünkü oluşturulma tarihi yok ve silme tarihi olarak da tam bilgisayarın açıldığı tarih var ve kapladığı alan 0 bayt. araştırdığıma göre o bir virüsmüş onun regedit'teki bağıntılarını dosyalarını sildim gene çıkıyor gene çıkıyor.
sonraa siyah "komut istemi" çıkıyor ama içi bomboş ait olduğu yer c/kullanıcılar/.../appdata/local/temp/ bazen 44516 bazen başka bir şey bzen 1 tane bazen 2 tane çıkıyor.
Peki onları da kapattıktan sonra mcafee 1-4 arası trojan yakalayıp karantinaya atıyor.
Şimdi geldik en ciddi yere. Art arda 2 tane uyarı alıyorum biri "Hizmetler ve Denetleyici uygulaması çalışmayı durdurdu ve kapatılacak" diğeri " Windows önemli bir sorunla karşılaştı ve 1 dakika içinde otomatik olarak yeniden başlayacak" sorunlarımdan alın birini urun ötekine
Neyse benim topladığım bilgiye gelirse şu son sorun normalde hep internete girince oluyormuş ben bilgisayarı açıp internete de bağlanıp 2 saat fln sonra geliyor Olay günlüğüne gelirsek:
keşke daha ayrıntılı baksaydım ama 1 dakikada neyi yazabildiysem o:
winnit.exe adlı uygulama buldum (normalmiş) 1073741819 numaralı hata sistem kapatıldığında oluyormuş
Bilgisayar(tabi birkaç virüsü fln saymazsak) özellikler: Vista Home Basic-32 bit McAfee Antivirüs Samsung R510
ne yapacağımı hiç bilmiyorum ama delirmek üzereyim. yardım edebilir misiniz? lütfen? ah saolun yardım edeceğinizi biliyordum
Antivirüs çare olmadıysa,format atın.Vista değil ama.
format olmaz bir şekilde halletmem lazım şu işi bunu yazmadan önce 3 defa kapandı-açıldı
off yok mu yardım edecek babayiğit
Formatlamadan düzelmez gibime geliyor.
off off güvenli modda bir şeyler yapmayı deneyeceğim