Şimdi Ara

WINDOWS ONARMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkada$lar Windows'u onarma komutu nedir acilen soylerseniz cok sevinirim, bilgisayarima bir virus bula$tı acronis var fakat kesinlikle açılmıyor direk resetleniyor, C000021a [ Onarılmaz Sistem Hatası] BU HATAYI tam ho$geldiniz yazısından sonra alıyorum. Acroniside boot etmedigim icin onunla kurtaramıyorum.

Bilgisayarı onarmak için c:'yi seciyorum zaten bir tek c: var. Fakat YÖNETİCİ PAROLAS'ı istiyor, parola ile ilgili bi$ey yok benim bilgisayarımda, Direk enter'a basıp ilerliyorum ve C:/WINDOWS dizini cıkıyor, burada bir komut yazmamız gerekiyor sanırım yeniden onarma için, detaylı anlatırsanız gerçekten sevinirim ve zamanım hiç yok, yapmam gereken i$ler var pazar pazar bilgisayar acilen lazım

$imdiden sagolun

• Beyler acil yardım lütfen
  • virüsü onarma ile temizleyemezsin sanırım

acronisi in boot cdsini bi yerden bulursan yükle

yada format kaçınılmaz
  • şuan acronis için lazım olan recovery manager i rapide yüklüyorum

sağlam bi bilg indirip cd ye çekersen başlatta acronisi yükleyebilirsin
  • virüs varsa onrama onu gidermes onrama eksik olan sistem dosyalarını yerine koyar format atman gerekebilir
  • Dostum $u an mumkun degil,onarma ile virusude temizlemek istemiyorum zaten, onarayım, bilgisayar acılsın yeter, acronis orada mevcut, onu ba$latıp 5 dk'da halletmeyi dü$ünüyorum, ,???????Sistem Onarmak için hangi komutu yazmalıyız???????? ilk mesajımda yazdığım gibi biliyorsanız ve söylerseniz sevinirim, acil olarak bilgisayar gerekli
  • http://rapid share.com/files/1120512/Recovery_Manager.rar.html

burdan indirip rar dosyasını aç cd ye çek klasörü olduğu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 29 Ekim 2006; 10:30:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jack daniels, dostum $u an sorunlu olan bilgisayarım acılmıyor, o yuzden cekemiyorum, $u andaki yazdıgım bilgisayarda ise cd rw- yok, doğru dürüst bir cd-rom'u bile yok. Arkada$lar anlatamadım galiba, sadece ve sadece SİSTEM ONARMA İÇİN, YÖNETİCİSİ PAROLASINDAN SONRA C:/WINDOWS dizininden sonra hangi komutu veya komutları yazmamız gerekiyor? $imdiden sağolun ..
  • Ayrıca çok sağol jack daniels ü$enmeyip dosyayı upload yaptıgın için
  • söylemek istediğimde şu

virüs varsa sistem onarma bi işe yaramıyacak sanırım
  • Dostum anlatamıyorum galiba, tamam, bende biliyorum virüs var ve sistem onarma bi i$e yaramaz, fakat bilgisayar açılmıyor, VE BENDE ACRONIS TRUE IMAGE var. Acronis True Image bir programdır, ve 5 dk'da bilgisayarı eski haline getirmeye yarar. Bendede bu program var, Bilgisayar açılsın yeter, acronisten eski haline getiririm. Benim dü$ündüğüm $ey bu. Ama $u an bilgisayar açılmadığı için, virüs dolayısıyla, Sistem geri yükleme yaparak açmayı dü$ünüyorum ve ardından acronis true image adlı programla eski haline getirmeyi dü$ünüyorum, SİSTEM ONARMA bir komut mu var arkada$lar? Yoksa yok mu öyle bir komut, C:/WINDOWS kısmına geliyor, ben öyle bön bön bakıyorum, ne yazmam gerekiyor SİSTEM ONARMA yapabilmek için? Bana sadece komutu söyleyin yeter arkada$lar

• acronisin ne olduğunu biliyorum

benimde kullandığım bi program

o dosyayı nasıl gönderdim sanıyoeun

F8 tuşuyla güvenli kipe gir ordan çalıştır acronisi o zaman

yada bi win cd si takıp windowsu onarı seç
  • kardeş windowls cd sini tak kuruluma başla kurtarma konsolunu çalıştırmak için r ye bas sonra çıkan ekranda chkdsk /r sonra chkdsk/p yap sonra fixboot yap sonra fixmbr yap sistemin yeniden açılacaktır.
  • OH ya, sagol mamutkaya, bunu soruyordum ben, jack daniels, sagol dostum onerin icin ama guvenli moddada resetleniyor bilgisayar! Bende anlamadım valla, tam acılacak, aniden gidiyor, normal acılı$tada garip bi hata kodu veriyor ilk mesajımda yazdım, mavi ekran hatası yani,sonra resetleniyor. Tekrar sağol mamutkaya
    Fakat fixboot flan yaparken hangi adımları izleyeceğiz? Sanırım farklı $eyler cıkıyordu fixboot ve fixmbr'de, bir sürü secenek? yanlı$ mı hatırlıyorum
  • hayır sadece eminmisiniz hangi sürücü (c) bilgisayar adı . En fazla isteyeceği bunlardır. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamutkaya -- 29 Ekim 2006; 11:08:08 >
  • dostum bu sorun registry'de yer alan ciddi bir hatadan ve/veya bir windows update'den kaynaklaniyor. xp cd'si ile kurtarma konsolunu calistir. vesu komutlari sirasiyla uygula:

cd:\windows
    chdir $NtUninstallKB890859$\spuninst
    BATCH spuninst.txt
    exit
    guvenli modda baslat bilgisayarini ve sistemini sorunsuz olarak calistigi bir zamana geri yukle
  • mamutkaya, dostum dediklerini sırayla uyguladım, fixmbr'den sonra i$lem bitince bi$ey olmadı ve bilgisayarı yeniden ba$lattım c:'yi sectim, fakat gene acılmadı. Serji çok sağol dostum senin dediklerini deneyeceğim $imdide, fakat sistem geri yüklemeyi kapamı$tım, acronis ile yaparsam bi$ey farketmez umarım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: theuriau
    mamutkaya, dostum dediklerini sırayla uyguladım, fixmbr'den sonra i$lem bitince bi$ey olmadı ve bilgisayarı yeniden ba$lattım c:'yi sectim, fakat gene acılmadı. Serji çok sağol dostum senin dediklerini deneyeceğim $imdide, fakat sistem geri yüklemeyi kapamı$tım, acronis ile yaparsam bi$ey farketmez umarım?

farketmez dostm
  • Sagol dostum hepiniz sagolun deneyip sonucu yazarım. olmassa da sağlık olsun ne diyelim
  • Serji abinin eline su dökülmez valla. Mutlaka dene.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.