Şimdi Ara

Windows.old (ÇOK ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows7 home basic yüklü. format atmak istemediğimden Windows u yeniden yükle diye birşey keşfettim ve yaptım. format atılmış gibi açıldı bilgisayar. bilgisayada C: sürücüsü full dolu olarak görünce şaşırdım. sonra anladım ki eski dosyaları silmemiş. Windows.old diye klasorde saklamış. bende böyle olunca eski dosyaları geri yüklemek istedim. ama beceremedim. microsoft un sitesindeki anlatımdan yapmayı denedim ama olmadı. çok ACİL yardıma ihtiyacım var. eski dosya belge oyun müzik vs. 'lerimi geri istiyorum.

• Çok acil arkadaşlar lütfen !.........
  • yardm edebilecek kimse yok mu ????????????????????????????????????????
  • vay arkadaş kimse yok mu !?!
  • ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• format attırdım. hiç ilgilenen olmadı bu bölümde. format atan mal adam da 64 bit yerine 32 bit yüklemiş. tekrar atacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vecking

format attırdım. hiç ilgilenen olmadı bu bölümde. format atan mal adam da 64 bit yerine 32 bit yüklemiş. tekrar atacak.

Niye belgelerine ulaşamadın anlamadım yapman gereken şey sadece

window.old>> Kullanıcılar>>Kendi kullanıcı adınla aynı olan dosyaya tıklamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 22 Mart 2012; 17:59:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.