Şimdi Ara

Windows net framework sıkıntı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 45 gb temel disk biçimlendırdım .
    WİNDOWS PERFECT XP SP3 Oldugu ıcın massallah hepsını el degmeden doldurmus

Benim temel diski bosaltmam lazım silecek şeyleri sildim fakat fayda etmıyor probgram ekle kaldır da

MİCROSOFT NET FRAME WORK 1.1 service pack 1 var
    netframework service pack 1 var
    net framework 2.0 war
    net framevork 2.0 türkce paket var
    netframework 3.0 var,
    net framework 3 service pack 1 var
    ent framweork 3 türkce paket var

diyom bunlardan 2 ve 1.1 li olanların hepsını sıleyım yer açılsın 3 ler kalsın bırbırı ıle baglantılımı 3 kalsa yetermı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanalmahkum

Arkadaslar 45 gb temel disk biçimlendırdım .

Benim temel diski bosaltmam lazım silecek şeyleri sildim fakat fayda etmıyor probgram ekle kaldır da

net framework 2.0 war
    netframework 3.0 var,

diyom bunlardan 2 ve 1.1 li olanların hepsını sıleyım yer açılsın 3 ler kalsın bırbırı ıle baglantılımı 3 kalsa yetermı

Selam
    Siz gerçekten bilgisayarı bilerek mi kullanıyor yoksa latife olarak mı yazdınız bunu?

NET Framework sürümleri olmazsa olmazlardandır kardeş. Bunsuz neredeyse hiç bir şeyi çalıştıramazsınız. Çalıştırmış olsanız dahi, NET Framework'ün şu sürümünün sisteminizde kurulu olması gerekir diye uyarı alırsınız ve yüklemek durumunda kalırsınız.

Ne güzel işte CD'ye entegre edilmiş hazır bir paket sorunsuzca sisteminize kurulmuş. Bunu yapan kişiye teşekkür edeceğinize, sistemden nasıl kaldıracağınızı yazıyorsunuz..

Haa illaki kaldırmak istiyorum diyorsanız, nasıl yapacağınızı da yazarım..
    Bilginize ve kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Arkadaslar 45 gb temel disk biçimlendırdım .

net framework 2.0 war
    netframework 3.0 var,

Selam
    Siz gerçekten bilgisayarı bilerek mi kullanıyor yoksa latife olarak mı yazdınız bunu?

NET Framework sürümleri olmazsa olmazlardandır kardeş. Bunsuz neredeyse hiç bir şeyi çalıştıramazsınız. Çalıştırmış olsanız dahi, NET Framework'ün şu sürümünün sisteminizde kurulu olması gerekir diye uyarı alırsınız ve yüklemek durumunda kalırsınız.

Ne güzel işte CD'ye entegre edilmiş hazır bir paket sorunsuzca sisteminize kurulmuş. Bunu yapan kişiye teşekkür edeceğinize, sistemden nasıl kaldıracağınızı yazıyorsunuz..

Haa illaki kaldırmak istiyorum diyorsanız, nasıl yapacağınızı da yazarım..
    Bilginize ve kolay gelsin..

Hocam biraz daha alçak gönüllü olsak daha faydalı oluruz.Sonuçta kimse kimseden kafasına silah dayatıp bilgi istemiyor.Yardımcı olmak isteyen bilgilerini aktarabilir.Ama bunu yaparken de başkasını küçümsememeli.Anlayışınız için teşekkür ederim saygılarımla

Konuya gelecek olursak framework bileşenleri maalesef organize çalışıyor ve bu tür programları silerek yer tasarrufu sağlayamayız.treesize adlı programın ücretsiz versiyonunu indirerek(google araması) en çok yer kapyalan dosya ve klasörlerin hangileri olduğunu bulabilirsiniz.Aynı şekilde gereksiz çöpleri de silebilirsiniz(advanced systemcare veya ccleaner tavsiye ederim)

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan
    Hocam biraz daha alçak gönüllü olsak daha faydalı oluruz.Sonuçta kimse kimseden kafasına silah dayatıp bilgi istemiyor.Yardımcı olmak isteyen bilgilerini aktarabilir.Ama bunu yaparken de başkasını küçümsememeli.Anlayışınız için teşekkür ederim saygılarımla

Konuya gelecek olursak framework bileşenleri maalesef organize çalışıyor ve bu tür programları silerek yer tasarrufu sağlayamayız.treesize adlı programın ücretsiz versiyonunu indirerek(google araması) en çok yer kapyalan dosya ve klasörlerin hangileri olduğunu bulabilirsiniz.Aynı şekilde gereksiz çöpleri de silebilirsiniz(advanced systemcare veya ccleaner tavsiye ederim)

Selam
    1. Ben kimsenin kafasına silah falan dayamıyorum. Sadece bilgi verdim.. Bilgisayar kullanılıyorsa bunları bilmek zorundalar.
    2. Bahsettiğiniz programlarla NET Framework sürümlerini tamamen sistemden yok edemezsiniz.
    3. MSDN BT uzmanları sitesinde görev yapıyor, bilgi alıp, bilgi veriyorum.

Yarın şunları nasıl kaldıracağım acaba diye tekrar sormazsa mesele yok demektir.
    Microsoft Silverlight
    Microsoft Visual C++ 2005
    Microsoft Visual C++ 2008
    Microsoft Visual C++ 2010

NET Framework, Microsoft Silverlight ve Microsoft Visual C++ sürümleri bir bilgisayarda olmazsa olmazlardandır...

Bilginize ve kolay gelsin.. Sanırım anlaştık?

• arkadasm cok bilgili gözüküyorsunda madem benım sorun zevkten sılmıyorum

formatta dalgınlıgıma geldi 45gb45gb yaptım ilk perfect xp yükleyisim 45 in hepsini doldurmus temel disk 45 ful oldugu ıcın driverde illa temel disk e ye yuklenıyor c secıyorum yıne e de yeterli yer yok dıyor ne yapacagım madem onu bi anlatırmısın o zaman
  • http://forum.donanimhaber.com/m_68728408/tm.htm

buraya gel neden sıldıgımı de anlarsın buradada cevaplarsan sevınırım
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_68728408/tm.htm

buraya gel neden sıldıgımı de anlarsın buradada cevaplarsan sevınırım

Selam
    Geldim oraya ama konu kilitli.. Çünkü öyle bir başlık yazmışsınız ki, (VARSA SORUNUMU FORMATSIZ COZEBİLECEK BABAYİGİT ELLERİNDEN OPERIM ! :))
    Bu tür başlık açmak forum kurallarına aykırıdır..

Perfect XP SP3 kurmuşsunuz. Bu gayet normal. Çünkü içinde ne olduğu belirsiz işinize yaramayacak yüzlerce katkı var.

Normal XP SP3 Pro Net Framework sürümleri dahil kurulum tamamlandıktan sonra, yaklaşık veya en fazla 10 GB yer tutar. Oysa sizde 45 GB yer tutmuş.

Eğer bunu kullanmak istiyorsanız, D: biriminden C: birimine yer aktarmanız lâzım.. Bunu yapmak için ise, biraz ustalık ister elbette..
    Varsayalım ki bundan Net Framework sürümlerini kaldırdınız. Bir programın buna ihtiyaç duyduğunda bunu tekrar kurmanız gerekiyor ve nereye kurmayı düşünüyorsunuz bunu?

İstediğinizi yapardım ama dik konuştuğunuz için bunu yapmak arzusunda değilim..
    Kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Microsoft .NET Framework 1.1
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.