Şimdi Ara

windows neden hala sorunlu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün ufak tefek sorunlarla uğraşmaktan bıktım.

Kendi kendine ayarları değişiyor, sürekli internetten bu sorunu daha önce yaşayanların çözümlerine bakıp o sorunu çözmem gerekiyor.

Neden hâlâ Windows bu halde ve bu halde olmasına rağmen neden hâlâ kullanıcısı var, anlamıyorum.

Oyun oynayan adamı anlarım da, iş için kullanan insanlar neden bu sıkıntıyı çekiyor, anlamıyorum. Kimse bana macbook pahalı demesin bu arada bence windows cihazlara göre sunduğu kafa rahatlığınıda katarsak resmen macbooklar f/p canavarı

3 sene önce ikinci el olarak 2.500 liraya aldığım, şu an 12 yaşında olan berbat donanımlı MacBook Air’im ile daha çok işimi hallediyordum.

Şu an kullandığım bilgisayar 45 bin TL, ancak Windows'un ufak ufak çıkardığı sorunlar yüzünden işime, yaptığım şeye odaklanamıyorum.

Bu arada Windows kullanmayı bilmeyen biri de değilim. Windows 95’ten beri aktif olarak kullanıyordum ve Windows 7’de bırakıp macOS’a geçtim.

MacBook’umdan memnun olduğum halde, yüksek donanımlı bir cihaz istediğim için ve “Artık Windows bilgisayar dünyası rayına oturmuştur, eskisi gibi değildir ve Android gibi kendini toparlayıp stabil bir hale gelmiştir.” diye düşünerek Windows 11’e geçtim. Ancak sonuç, geçmiş yıllardaki Windows bilgisayar deneyimimden bile daha beter oldu.

Tamam, donanım-yazılım uyumu vs. anladık, ama hiçbir gelişme de mi olmaz, anlamıyorum ki.

Koskoca Microsoft, çıkardığı yeni Windows’ların arayüzünü modernleştirmekten başka yıllardır hiçbir köklü değişim yapamadı mı?

• Her şey microsoft üzerine kurulu tüm şirketlerde mac it birimi için işkence o kadar da sorunsuz bi cihaz değil şahsen windows ta hiç bir problemle karşılaşmıyorum işim gereği olsun vs.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • bizim gibi takıntılı insanların sorun olarak gördüğü şeyleri siz sorun olarak görmediğiniz için bence

it birimi için işkence olabilir bilgim yok ancak günlük kullanım için çok ilkel hala

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.