Şimdi Ara

Windows Mobile Tabanlı Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son dönemde güzel bir telefon almayı düşünüyorum. Iphone bu seçenekler içinde lakin benim özellikle çalıştırmak istediğim bir program Windows Mobile tabanlı...Setup'lı veya .cab uzantılı seçenekleri var. Iphone'da buna yönelik bir seçenek var mı acaba? İmkansız bir şey mi bu programı Iphone'da çalıştırmak....Ona göre seçim yapmak zorunda kalacağım.

Teşekkürler.

• Windows Mobile tabanlı programları iPhone'da çalıştırmanız mümkün değil malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Windows Mobile tabanlı programları iPhone'da çalıştırmanız mümkün değil malesef.

Çok teşekkürler...Zor da olsa bir ümit belki vardır dedim...Tüh...
  • Arkadaşım istediğin programı yazsaydın keşke belki AppStore'da muadili vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Arkadaşım istediğin programı yazsaydın keşke belki AppStore'da muadili vardır

Hocam bu program Forex yatırımı için kullanılan MT4 platformu...Firmanın da ayarları olması lazım ayrıca...O yüzden imkansız gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katmir

quote:

Hocam bu program Forex yatırımı için kullanılan MT4 platformu...Firmanın da ayarları olması lazım ayrıca...O yüzden imkansız gibi...

Şimdi baktım, aradığınız program Appstore'da mevcut. 59.99$'lık Premium sürümünün yanında bedava Lite sürümü de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: Katmir

quote:

Şimdi baktım, aradığınız program Appstore'da mevcut. 59.99$'lık Premium sürümünün yanında bedava Lite sürümü de var.
    iphone herşeye kadirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.