Son dönemde güzel bir telefon almayı düşünüyorum. Iphone bu seçenekler içinde lakin benim özellikle çalıştırmak istediğim bir program Windows Mobile tabanlı...Setup'lı veya .cab uzantılı seçenekleri var. Iphone'da buna yönelik bir seçenek var mı acaba? İmkansız bir şey mi bu programı Iphone'da çalıştırmak....Ona göre seçim yapmak zorunda kalacağım.
Teşekkürler.
Windows Mobile tabanlı programları iPhone'da çalıştırmanız mümkün değil malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
Windows Mobile tabanlı programları iPhone'da çalıştırmanız mümkün değil malesef.
Çok teşekkürler...Zor da olsa bir ümit belki vardır dedim...Tüh...
Arkadaşım istediğin programı yazsaydın keşke belki AppStore'da muadili vardır
quote:
Orijinalden alıntı: y_ahmet
Hocam bu program Forex yatırımı için kullanılan MT4 platformu...Firmanın da ayarları olması lazım ayrıca...O yüzden imkansız gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: Katmir
quote:
Hocam bu program Forex yatırımı için kullanılan MT4 platformu...Firmanın da ayarları olması lazım ayrıca...O yüzden imkansız gibi...
Şimdi baktım, aradığınız program Appstore'da mevcut. 59.99$'lık Premium sürümünün yanında bedava Lite sürümü de var.
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
quote:
Orijinalden alıntı: Katmir
quote:
Şimdi baktım, aradığınız program Appstore'da mevcut. 59.99$'lık Premium sürümünün yanında bedava Lite sürümü de var.