Şimdi Ara

Windows Mobile 5.0 Sorunlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows Mobile 5.0 ve icerigindeki programlar konusunda uzman arkaslar neredeler? Ozellikle Outlook hakkinda sorunlarim var.

Bu topic yanlis yerde ise lutfen uyarin.

Tesekkurler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallardo101 -- 22 Aralık 2006; 16:57:11 >

• Sorunun nedir hocam..?
  • Ustat,
    PPC de telefon rehberinde arama yaptigimiz zaman ya isme gore yada numaraya gore arama yapabiliyoruz lakin bana en cok sirket ismine gore arama yapmak lazim oluyor. PPC de boyle bi fonksiyon yok mu?
  • Var hocam olmaz mı, istersen Şirketlere göre sıralıyor...
  • nasil yapicaz?
  • Arkadaslar,

Pocket PC de hayati kolaylastiran yazilimlar ile ilgili tecrubeleri de burada paylasalim lutfen.

Tesekkurler
  • Hocam sen daha cihazı almamışsın ki nasıl yapacağımızı soruyorsun, Kişiler listesi ayarlarında neye göre dizilmesi gerektiğini belirliyorsun o kadar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 7 update sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasim, cihazim olamdigini nerden anladin bilmiyorum. Ben yeni Asus P525 aldim. Windows Mobile 5.0 kullaniyor. Senin dedigin gibi kisiler listesi ayari falan yok. Varsa da ben bulamadim o yuzden soruyorum.

Outlook 2003 de ben kisileri firma ismine gore listeliyorum.Bu sekilde de PPC ye yukluyorum. Lakin PPC de yazilan yeni kisiler veya onceden sirket ismine gore kayitli bi dosyada degisiklik yaptiktan sonra PPC hemen soyisim, isim seklinde kaydediyor.
  • Kişiler/Menu/Görüntüle/Şirket

Bu adım yok mudur hocam senin makinan da..?
    Cihazın yok derken, hani komplike çözülmesi gereken durumlar vardır yardımcı olunur, benim de bilmediğim bir çok şey var hala, ancak bu elinin altında olan birşey, en çok kullanılan bölüm diye düşündüm, sende nasıl yaparız diyince herhalde elinde alet yok dedim...
  • Bulunmayinca bulunmuyor iste. Dedigin gib cok kolay bi yerdeymis aslinda. Lakin aradim aradim bulamamistim. Sen soyleyince tekrar baktim. Alet ile beraber duzgun bi kullanma kilavuzu gelmiyorki.

tesekkurler.
  • ya beyler bende gerçi topic açtım sorunumla ilgili ama yinede birde size sorayım....WM 5 işletim sistemli bir cihazım var...Bütün programlarımı masaüstünde görebileceğim bir masaüstü organize edici program yüklemek istiorum.(Yanlız ikonları miniminnacık hale getirmesin.Şöyle PROGRAMLAR menüsünde ekanda görüyoruz ya hani...O boyutlarda olsun) Vardı böle bir program ama adını bilmiom...Birde nerden yüklerim??Bilenlerden yardım bekliorum.TEŞEKKÜRLER
  • resco explorer sanirim senin sorununu cozer ama yanlisim da olabilir cunku hatirlamiyorum
    Daha iyi bilen arkadaslar varsa duzeltsinler lutfen

ikinci olarak da tavsiye :
    cepimdekipc.com
  • arkadaşlar benim sorunum (asus p525 sayfasında yazdım ama kimse yorum yapmadı) nokia 6230 daki kayıtları asus p525 in kişilerine kopyalamak
    var mı yapan
  • windows mobile 5 almanca türkçeye nasıl çeviririm acilllllllll
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalbert

arkadaşlar benim sorunum (asus p525 sayfasında yazdım ama kimse yorum yapmadı) nokia 6230 daki kayıtları asus p525 in kişilerine kopyalamak
    var mı yapan

1. yol; sim karta kopyala, ordan da asus'a aktar
    2. yol; pc suite (veya muadili bir program) ile bilgisayara aktar, outlook ile senkronize et, ordan da activesync ile asus'a otomatik olarak zaten gecer
    3. yol; bluetooth ile asus'a yolla, teker teker
  • quote:

Orjinalden alıntı: memocani

windows mobile 5 almanca türkçeye nasıl çeviririm acilllllllll

Turkce ROM yuklemen gerekiyor, cihazin icin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plaid

quote:

Orjinalden alıntı: hayalbert

arkadaşlar benim sorunum (asus p525 sayfasında yazdım ama kimse yorum yapmadı) nokia 6230 daki kayıtları asus p525 in kişilerine kopyalamak
    var mı yapan

1. yol; sim karta kopyala, ordan da asus'a aktar
    2. yol; pc suite (veya muadili bir program) ile bilgisayara aktar, outlook ile senkronize et, ordan da activesync ile asus'a otomatik olarak zaten gecer
    3. yol; bluetooth ile asus'a yolla, teker teker

benim sorunum bu kayıtlarda irden fazla telefon numarası olması bu nedenle sim karta kopyalayamıyorum, outlook da bu telefon numaralarını kafasına göre alıyor bazılarının sadece ismini alıp numaralarını almadığı bile oluyor
    3.seçenek daha olacak gibi ama onda da benim nokia telefon P525 i bluetooth ile bulamıyor ?
    ne yapmalı ? acil yardım lütfen

• comm managerda ayarlar diyorsun orda wi-fi ve bluetooht ayaları var orda bluettotha tıklıyorsun ve diğer cihazların beni görmesine izin ver diyorsun ve oluyor kardeş
  • arkadaşlar bende kişi listemdeki hekesi tümüyle seçip sim karta aktaramadım qtek 200 den 5.0 kullanıyor bunu yolunu bilen varsa bi yardım edebilirmi bana acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakthy

arkadaşlar bende kişi listemdeki hekesi tümüyle seçip sim karta aktaramadım qtek 200 den 5.0 kullanıyor bunu yolunu bilen varsa bi yardım edebilirmi bana acaba

AYNI SORUNUN CEWABI BANA DA LAAAZIIIIM.....BİLEN BİRİLERİ VARSA Bİ YARDIIIIM...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.