Şimdi Ara

windows media player hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar sistemimde windows xp var orjinal bi sistem media playere tıkladıgımda
    "Sistem iç hatası" oldu diyor ve media player acılmıyo yeni sürümünü kurdum genede olmadı
    hatanın neden kaynaklandıgını bulamadım yardımlarıızı bekliyorum

• jscript.dll ve Vbscript.dll dosyalarını yeniden kayıt ettirmeniz gerekiyor,

Başlat - Çalıştır'ı açıp,
    regsvr32 jscript.dll yazın enter'a basın.

Tekrar Başlat - Çalıştır'ı açın,
    regsvr32 Vbscript.dll yazın enter'a basın.

Kolay gelsin..
  • credo sagolasın dostum
  • slm hocam hani bu çalıştıra regsvr32 jscript.dll türü komutlar yazılıyorya bu yazılanların bulunduğu ve ne işe yaradığını anlatan bi döküman gönderebilirmisiniz teşekkürler
  • Uygulamalar kurulurken kayıt defterine girdi oluştururlar ve sistem altına .dll uzantılı dosyalarını yerleştirirler. Bu girdi ve .dll dosyalarının bi'şekilde hasar görmesi veya silinmesi durumunda uygulamalar çalıştırıldıklarında bu dosya ve kayıtları bulamadıkları için, ya hata verirler ya da hata vermeden görevlerini tam olarak yerine getiremezler. Burada Javascript'in de durumu buna benzer bi'durum.. İhtiyaç duyduğu .dll dosyaları bi'şekilde bozulmuş veya silinmiş bu sebepten görevini yerine getiremiyor. Media Player da görevini yerine getirmek için jscript'e ihtiyaç duyarak çağırıyor ancak jscript MP'nin karşısına eksik/bozuk dosyalarla çıkınca MP de patlatıyor hatayı. Olayın mantığı kısaca böyle diyebiliriz..

Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.