Şimdi Ara

Windows Media Center Uydu Kanalları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • single transponder tarattırdığınız için az kanal buluyor, bir uydu üzerinde onlarca transponder olabilir, full satellite scan denermisiniz, bir de disecq ayarlarınızda none seçili onu switch olarak değiştirin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toggy06

single transponder tarattırdığınız için az kanal buluyor, bir uydu üzerinde onlarca transponder olabilir, full satellite scan denermisiniz, bir de disecq ayarlarınızda none seçili onu switch olarak değiştirin...

Yardım için teşekkürler. Bu dediğinizi WMC'da mı yapmalıyım?
  • bu ekranda

• @ toggy06

Tekrar teşekkürler yardımların için.
    Aynen şu ayarları yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 18 Eylül 2009; 21:48:11 >

• Ve şunlar

• Ve sonuç: Tabi ki hüsrannnnn

• lnb neden universal değil de custom seçili acaba? özel bir lnb kullanmıyorsanız universal olarak seçip tekrar dener misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggy06 -- 18 Eylül 2009; 21:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toggy06

lnb neden universal değil de custom seçili acaba? özel bir lnb kullanmıyorsanız universal olarak seçip tekrar dener misiniz?

Güzel, bu sorunun geleceğini biliyordum. Bir çok kez universal seçtim, bir kez custom single seçtim, bulamadı kanalları. En son size bilgi verirken denemek maksadıyla custom dual seçtim.
  • hocam görünen ayarlarda bir sorun yok o zaman, bende media center olmadığı için menüsünü bilmiyorum, eğer ayarlarda manuel arama varsa:
    frequency : 12731
    symbol rate: 3333
    polarity : vertical
    fec : 3/4

bunlar turksat yayın frekansları değiştikten sonra arama yaptırdığımız turksat tanıtım frekansı, muhtemelen windows arama ayarlarında eski arama frekansları olduğu için kanalları bulamıyor, sanırım biraz kurcalamak lazım ama dediğim gibi bende media center olmadığı için şimdilik bu kadar yardımcı olabiliyorum...
  • Valla yorduk sizi de teşekkürler. En son dediğiniz gibi denedim fakat yine sonuç alamadım.

Bize ancak WMC kullanan ve sonuç almış bir arkadaş yardımcı olabilir.

Yalnız ne gariptir ki, onca para döküp bir ürün alıyoruz, koskoca Microsoft, koskoca Gigabyte vs, şöyle dönüp de kardeş şöyle yapman lazım, böyle yapman lazım demiyorlar. İşte ülke olarak siz üreten değil de kopyalayan veya sadece kullanan olursanız, daha çok böyle ezilirsiniz.

Ben de çok yoruldum, denemiycem artık. İyi akşamlar.
  • finansmen1 hocam ben en başında söyledim wmc ile turksat izleyemezsin desteklemiyor microsoft ne zaman güncelleme yapar destekler o zaman izleyebilirsin başka programlara yönelmen lazım ancak onlarda da başarısız olduk
  • Olgan merhaba,
    arkadaş Pardus'daki dandik programla çalıştırdığım TV kartını ne yaptıysam bir türlü Windows altında çalıştıramadım. Senden sonra saolsun bir arkadaşımız daha yardımcı olmaya çalıştı fakat sanırım kendisi WMC kullanmıyormuş, bu nedenle pek faydası olmadı. Hatta baya emek verip WMC'nin SS'lerini koydum ki bir daha şu WMC deneme olayı olmasın.

WMC güncellenmeli diyorsun, bugün bir güncelleme yükledi ama?
  • Olgan bişi diycem gülme.
  • söyle
    ya listede turksat 3a yok turksat 1c vardı en son baktığımda win7 de tek tek paketleri taratınca tamam buluyor ancak toplu taratma malesef olmuyor.. hani şu verilen tek taratma frekansları şebeke açık konumda tüm kanalları buluyor ya o wmc de işe yaramıyor işte doğan grubu paketini ayrı diğerlerini ayrı taratman gerekiyor. bu yüzden hiç uğraşma başka programlara yönel dedim ama onlarda işe yaramayınca ben çaresiz kaldım burda
  • WMC'de değil ama progdvd'de başardım kanalları bulmayı. Fakat bir çok kanalı bulamadı. Mesela Show TV bulamadı. Hatta Doğan Grubu kanallarını Hotbird altında buldu. Mesela soldaki Hotbird kanalları sağdaki turksat. zaten ne olduysa şu anda çalışmıyor.

• hmm hocam o zaman sana hazır kanal listesi bulmak lazım bi araştıralım diseqc ayarların nedir A portunda ne var B portunda ne var ona ayarlı bi liste bulalım A da hotbird B de turksat varsa benim listeyi vereyim tam tersiyse araştıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

hmm hocam o zaman sana hazır kanal listesi bulmak lazım bi araştıralım diseqc ayarların nedir A portunda ne var B portunda ne var ona ayarlı bi liste bulalım A da hotbird B de turksat varsa benim listeyi vereyim tam tersiyse araştıralım

Olgan öncelikle iyi bayramlar. Ailenle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirirsiniz inşallah.

Ayrıca da çok teşekkürler.

Benim bayramı nasıl geçireceğim belli oldu. Şu TV kartını parçalara ayırarak.

/>

• Olgan sonuç yine hüsran!!!!!

Neden olduğunu söyliyim mi?
  • neden :/ port A da hotbird, port B de Turksat ayarlı tüm kanal listesini verdim eğer diseqc le oynamadıysan açması lazım eğer açmadıysa diseqc ayarı yanlış bence
  • Nedeni şu : Benim sürücü ile ilgili bir problemim var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.