Şimdi Ara

Windows Media Center Turksat 3A çözümü (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Media Center kullanan ve Dijital tv kartı olan arkadaşlar mce ye güncel dvb kanalları ekleyerek izlemek isterseniz çözüm burada...
    Ayrıntılar zamanla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvbtek67 -- 13 Ekim 2013; 18:15:52 >

• Aşağıdaki dosya editlediğim dosyadır. Diğer Hotbird astra ne varsa windows mce TV Sinyali ayar menüsünden kaldırılmış. Sadece Turksat 3A bırakılan bir dosyadır. dosyanın mce kaynakları diye geçen ehres.dll içine resource hacker programı ile gömülmesi ve ayrıca eski kanal listelerinin silinmesi gerekli.
    Tabi unutmadan ehres.dll orjinalini yedeklemyi unutulmamalı...
  • Önce Windows Media Center nerede diye baktımda, benim windows'ta Windows Media Center yok.

Eskiden var mıydı ne?

Ben şimdilerde Windows 8 enterprise 64 bit lisanslı kullanıyorum.

Güya enterprise sürümü, full sürüm idi ama bende yok. İlginç ! Nereden indirip kuracağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 13 Ekim 2013; 18:33:24 >
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Benim sistem win7. Win8 le ilgili bilgim yok. Ama Media Center lisansı tamamen ayrı bir lisansla satılıyor diye biliyorum.
    Forum da yeniyim. Mesajlara dosya (resim video harici) eklemek mümkün mü ben de bunu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvbtek67

Benim sistem win7. Win8 le ilgili bilgim yok. Ama Media Center lisansı tamamen ayrı bir lisansla satılıyor diye biliyorum.
    Forum da yeniyim. Mesajlara dosya (resim video harici) eklemek mümkün mü ben de bunu merak ediyorum.

Evet, araştırınca win8'de ayrıca satın alınması gerektiğini öğrendim. Sağlık olsun. Ben uydu yayınlarını PC'de izlemek için, DVBViewer, AltDVB, DVBDream, ProgDVB programlarını kullanıyorum.

Örneğin; mesajımı alıntı yaparsanız, ayrıntılı yeni bir sayfa açılacak.

Üst menü'de ;

* İmage butonu, resmi orijinal boyutu ile,

* Simage butonu, resmi küçültülmüş olarak, mesaj hücresine ekler.

* Dosya eklemek için, dosya upload sitesine yükleme yapıp, link verebilirsiniz.

* Harici bir web alanına yüklenmiş, video link'ini de verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Evet, araştırınca win8'de ayrıca satın alınması gerektiğini öğrendim. Sağlık olsun. Ben uydu yayınlarını PC'de izlemek için, DVBViewer, AltDVB, DVBDream, ProgDVB programlarını kullanıyorum.

Örneğin; mesajımı alıntı yaparsanız, ayrıntılı yeni bir sayfa açılacak.

Üst menü'de ;

* İmage butonu, resmi orijinal boyutu ile,

* Simage butonu, resmi küçültülmüş olarak, mesaj hücresine ekler.

* Dosya eklemek için, dosya upload sitesine yükleme yapıp, link verebilirsiniz.

* Harici bir web alanına yüklenmiş, video link'ini de verebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkürler. . Söylediğiniz gibi Uydu yayını için diğer programlar da kullanılabilir. MCE ise pc deki bütün medyaya tek yerden tek kumanda ile erişebilmeye imkan verdiği avantajlıdır. Onun için bu durumda tercih edilebilir.

• quote:

Aşağıdaki dosya editlediğim dosyadır. Diğer Hotbird astra ne varsa windows mce TV Sinyali ayar menüsünden kaldırılmış. Sadece Turksat 3A bırakılan bir dosyadır. dosyanın mce kaynakları diye geçen ehres.dll içine resource hacker programı ile gömülmesi ve ayrıca eski kanal listelerinin silinmesi gerekli.
    Tabi unutmadan ehres.dll orjinalini yedeklemyi unutulmamalı...

http://s3.dosya.tc/server11/zepU1o/DEFAULTSATELLITES.zip.html

XML uzantılı dosyayı indirme linki.

Resource H. programıyla ehres.dll içine gömme...

ehres.dll. C:\Windows\ehome içindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvbtek67 -- 13 Ekim 2013; 23:38:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.