Şimdi Ara

** Windows Live Messenger Skinleri ** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
22.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birşey değil arkadaşlar
  • Bende Windows Live Messenger 8.1 (Beta) Türkçe son sürüm var. Bu tema dosyasını uygulayım dedim.

Bazı buton ve resimleri göstermede ciddi sorun çıktı. Ayrıca kişi listesi de gözükmedi. Ayrıca -ne alaka anlamadım- Windows Media Player ve Winamp (Now Playing Plug-in) ile olan Ne Dinliyorum özelliği çalışmaz oldu.

Mecburen kaldırıp yeniden kurdum. 8.1 kullandığım sürece tema yüklemesem iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Bende Windows Live Messenger 8.1 (Beta) Türkçe son sürüm var. Bu tema dosyasını uygulayım dedim.

Bazı buton ve resimleri göstermede ciddi sorun çıktı. Ayrıca kişi listesi de gözükmedi. Ayrıca -ne alaka anlamadım- Windows Media Player ve Winamp (Now Playing Plug-in) ile olan Ne Dinliyorum özelliği çalışmaz oldu.

Mecburen kaldırıp yeniden kurdum. 8.1 kullandığım sürece tema yüklemesem iyi olur

Windows Live Messenger 8 sürümü kullanman lazım , 8.1 de işe yaramıyor .

• saol spynet tema 8.0 yanı benım surumumle uyumlu ark lıstemde cıktı hıcbısorun yok
    temaya gelınce 10 numara 5 yıldız
  • yaw spynet bi el at rapid linkine indiriyorum dosyayı açınca arşiv hasarlı diyor ne iştir yaw bi bak lütfen
  • oldu oldu güzel odlu çok sağolll
  • yaw rapidden indiriyom arşiv hasarlı diyo msn bot indirdim oda öyle ne iş bi el atın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: paradoxxx

oldu oldu güzel odlu çok sağolll
  • offf simsiyah tam benlik, indiriyom hemen
  • attım ben mesenger klasörünün içine hiç bişe olmadı ne yapmam lazım?
  • onu msn messenger.dll olan yere at oluyo
  • yanlış klasöre atmısım
  • saol
  • Şimdi indirdim sorun yok , sağlam

Windows Live Messenger 8.0.0792 and 8.0.0812 sürümlerinde işe yarar.

quote:

Orjinalden alıntı: TheFearles

yaw rapidden indiriyom arşiv hasarlı diyo msn bot indirdim oda öyle ne iş bi el atın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Manero

sağol dostum indirdim gayet iyi çalışıyor.

** Windows Live Messenger Skinleri **

eytt be en üstteyim
  • gerçekten güzel bir pro benziyo
    saol paylaşım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

Şimdi indirdim sorun yok , sağlam

Windows Live Messenger 8.0.0792 and 8.0.0812 sürümlerinde işe yarar.

quote:

Orjinalden alıntı: TheFearles

yaw rapidden indiriyom arşiv hasarlı diyo msn bot indirdim oda öyle ne iş bi el atın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    quote:

http://img463.imageshack.us/img463/4729/sorunnnnnnnnnik3.jpg AL BAKALIM KARDEŞ RAPİDİ İNDİRİNCE BU HATA İLE KARŞILAŞIYORUM 8.0 YÜKLÜ MSN ADRESİNİ PMDEN ATARMISIN ORADAN YOLLA BARİ SAOL ŞİMDİDEN

spynet_02@********profilinden aldı mekledim bu sanırım b i yardım bekliyom yaww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 13 Şubat 2007; 18:50:53 >

• sorunu çözdüm
  • ya kişi liste mgözükmüyor bi yardımmmmmmmm senin verdiğin linkteki msn yüklü şuan ama görünmüyo nedenn
  • yaptım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uzun oldu ama güzel oldu saol
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.