Şimdi Ara

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
930.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Farukkkk

quote:

Orjinalden alıntı: Farukkkk

Arkadaşlar önceki messenger plusda kişi çevrim dışı olduğu zaman sağ altta uyarı verirdi bundada öyle birşey varmı?Varsa ben bulamadım!

Arkadaşlar bunun cevabını bilen varmı?
    Bu arada tyu kardeş teşekkürler

Windows Live Messenger > Plus! > Preferences > Customize! > Events Notifications > Add... > Notify for all contacts > Next > User has signed out > Display a popup notification when this event occurs

Bu adımlarıı izlerseniz listenizde bulunan kişiler çevrimdışı olduğunda popup uyarısı alırsınız. Tüm kişiler için geçerlidir...

ing yazılanını buldum artık sizde ing olrak yaparsınız

buda türkçesi plus\özellikler\özelleştir\olay uyarıları\ekle diyerek seçeneklere göre istediğimiz olayseçiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 26 Haziran 2006; 14:51:30 >

• Windows Live Messenger > Plus! > Preferences > Customize! > Events Notifications > Add... > Notify for all contacts > Next > User has signed out > Display a popup notification when this event occurs

bunun türkçe sırasını yazabilirmisiniz acaba
  • Plus>>özellikler>>Özelleştir>>Olay Uyarıları>>yukarıdan bütün kişiler için uyar sonra ileri>>kullanıcı oturum kapattı>>ileri>>bu olay gerçekleştiğinde açılır pencere görüntüle
  • Hepinize teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

beyler sürekli dosya ayıklama hatası veriyor bende... yetersiz bellek vs. gibi uyartılar makinada hiçbir sorun yok... anlamadım 58. deneyişim 3 defa download ettim yok aynı...

Aynı sorun bende de var yardım edin lütfen!
  • NeutralizeR

e bir teşekkür etse idin banner.
  • ya bu backgraund script inde arkaya koyduğum resimlerde çözünürlük hatası oluyor resimler çok kötü gözüküyo bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

NeutralizeR

Ne için?

Ya kusura bakmayın çok bakamıyorum hızlı hızlı geçtim mesajları. arada kaçırdıklarım olabilir
  • Teşekkürler
  • (plus türkçe)bişi diycem yanlış anlaşılmasın arkadaşımız eline sağlık uğraşmış ama benm ark yükledi ve iletileri adam gibi gelmiyo gitmiyo acaba alakası var mı diğer arkadaşlar böyle bi sorun yaşıyo mu????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 26 Haziran 2006; 17:00:10 >
  • öyle bi sorun yaşayan olmadı şimdiye kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

ya bu backgraund script inde arkaya koyduğum resimlerde çözünürlük hatası oluyor resimler çok kötü gözüküyo bilgisi olan varmı

o scripti ben de beğenmedim önümüzdeki günlerde kendim bir script yazmayı deniycem msn skinner benzeri bişey yapmak istiyorum,inşallah yapabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

NeutralizeR

Ne için?

Ya kusura bakmayın çok bakamıyorum hızlı hızlı geçtim mesajları. arada kaçırdıklarım olabilir

Alıntıdır bile yazmamışsın da mesajlarına o insana saygısızlık değilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyu
    o scripti ben de beğenmedim önümüzdeki günlerde kendim bir script yazmayı deniycem msn skinner benzeri bişey yapmak istiyorum,inşallah yapabilirim.

tyu kardeş onuda bu gece bitirirsin sen:)))))

kardeş kendini bu kadar yorma bizi mahcup ediyosun.

• adamlar girip cıkarken bagırıo su girdi su cıktı die istersenız msjları da okutabiliyosunuz plus sayfasında scriptler bolumunde var ztn burda veren arkadaslar da ordan alıp yapıstırıolar biraz arastırmacı olun canm

güzel bi script calısıor ama her girdiğimde bu sorunu verior nie acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: melihozcan

quote:

Orjinalden alıntı: ferostyle

internetten 2mb lik bi dosya indirdim ama hala bu hatayı veriyor
    acaba daha büyük versiyonlarını mı ındırmek lazım 68 mb a kadar dosya var

bu özellik ne işe yarıyor arkdaşım ben bulamadım

• arkadaşlar sizdede msn açılırken bi yavaşlık varmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 26 Haziran 2006; 18:37:34 >
  • 7.5 e göre evet
  • hmm ok ozaman
    evet biraz yawas gibi ama bilgisayar acıkken oturum acıp kaparsan daha hızlı 7.5 e gore
    quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

quote:

Orjinalden alıntı: ferostyle

arkadasım neden bold yazıyosun?
    görme problemi olan arkadaslar mı war burda
    quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

arkadaşlar sizdede msn açılırken bi yavaşlık varmı???

ne zaman bişi sorsam cvp gelmiyor. belki dikkat çekerde biri beni muhatap alır diye.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bartified®

bende türkçe karakterler çıkmıyor..arkadaşlarım dediğimded karga burga şeyler çıkıyon sonra o msn için harfler unicode onlardada saçma sapan şeyler çıkıyor..
  • kardeş ğ ye basınca kapalı parentez i ya basınca ' böyle ü ye basınca değişik şeyler bendede oluyodu özellikle betada öyle olunca oturumu kapatıp tray ikondan da exit deince tekrar açtığımda düzeliyodu ama betada çok oluyodu son sürümde bi kere oldu ondada yukarıda dediklerimi yapınca düzeldi acaba dil ayarlarında mı bi sorun var arkadaşlar bide benim paylaşılan arka planların hiçbiri çalışmıyor çarpı işareti ile gösteriliyor bilgisi olan varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.