Şimdi Ara

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
930.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Live de çevrim dışıyken konuşma özelligi işallah yoktur. Yoksa varmı. Biraz daha bekleyip geçmek daha mantıklı. Msn eklentiler olmadan benim için bir hiç. Bakalım ne gibi eklentiler çıkacak negibi özellileri ve sorunları olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

Live de çevrim dışıyken konuşma özelligi işallah yoktur. Yoksa varmı. Biraz daha bekleyip geçmek daha mantıklı. Msn eklentiler olmadan benim için bir hiç. Bakalım ne gibi eklentiler çıkacak negibi özellileri ve sorunları olacak.

Çevrim dışıyken konuşma özelliği var.

Arkadaşlar ileti filan aldığınızda messenger sesleri bende kesik kesik geliyo bozuluyo yani böyle bir sorunlar karşılaşan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 20 Haziran 2006; 19:22:18 >
  • Eline sağlık banner
  • BETA'sını yayınlandığı günden beri kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Son sürümü de bugün yükledim. Pek bir fark göremedim açıkçası.

Live Messenger'ın en güzel özelliği offline mesajlaşma gibi görünse de bu, bir süre sonra MSN'i bitirebilir. ICQ'nun "be invisible"ını hatırlar herkes sanırım. Listede online gözükmeyen onca kişiyi de...
    Görünürde kimse olmayınca konuşulmuyor, program da işlevsiz kalıyor haliyle.

Çıkacak Plus'ın buna bir çözüm getireceğini düşünüyorum. Sadece belli gruplara offline gözükme gibi mesela..? Bunu, kişileri engelleyerek de yapabilirsiniz de hem uzun sürüyor, hem de gereksiz geliyor. Ban'lanacak insan neden listende ki?

Ama insan akşam oturduğunda fazla rahatsız edilmeden offline gözükerek sadece istediği insanlarla konuşmayı istiyor. Burada da kısır döngüye giriliyor işte...

Bunun dışında, Plus umarm bugün yarın çıkar. Fakat çıkmazsa yaz tatili ile beraber çalışmaya başlayacağım için MSN 7.5'u kurmak zorunda kalacağım tekrar. Plus sadece buna uyuyor şimdilik ve Boss Protection özelliği de sadece Plus'ta var yanılmıyorsam.

Onun için diyoruz ki: "Haydi Patchou! Elini çabuk tut biraz!!!"

• YA ŞUNUN SADECE ÇOKLU OTURUM İÇİN Bİ PROGRAMI YOKMU (MSN 7,5 TAKİ GİBİ JNRZ LOADER GİBİ)

AYRICA BANNER ÇOK İİ Bİ ÇALIŞMA OLMUŞ TŞKKRLR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 20 Haziran 2006; 20:07:41 >
  • çok güzel çalışma Banner, ellerine sağlık. İndiriyorum, arşive koyalım ama şimdilk kurmam :)
  • BİŞEY SORCAM BU VERDİĞİN A-Patch EN ÜSTTEKİ MSN DE OLUYORMU
  • quote:

Orjinalden alıntı: SÜHVAİ

BİŞEY SORCAM BU VERDİĞİN A-Patch EN ÜSTTEKİ MSN DE OLUYORMU

Windows Live Messenger içinzaten . Yani evet oluyor
  • MessengerDiscovery Live bu verdiğin program live8 final ile uyumlumu yoksa sadece beta 8 lerle mi uyumlu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: SÜHVAİ

BİŞEY SORCAM BU VERDİĞİN A-Patch EN ÜSTTEKİ MSN DE OLUYORMU

Windows Live Messenger içinzaten . Yani evet oluyor

ben de o adresten indirdim ama a-patchin uyumlu olduğu msn sürümü değil benimki kursam bir sorun olur mu
  • olmaz

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::SpyNet::: -- 21 Nisan 2007; 19:57:46 >
  • a-patchi denedim olmadı güncelleme yapmamı istiyor ama zaten en günceli
  • harika banner tebrik ederim calısmandan oturu

devamını beklerizz

yukarı +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

Mess Patch 8.0.0787 - Generation 4.zip

http://www.f-forge.com?d=9ZbzQcOEnVltJ34GYwXP

Bu daha yenisi sanırım. Var mı deneyen. Sorun yoksa yukarıdaki mesajıma ekleyim
  • acaba yüklediğimizde smileyler gidiyor mu?(hani internetten indirilenler)
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

Mess Patch 8.0.0787 - Generation 4.zip

http://www.f-forge.com?d=9ZbzQcOEnVltJ34GYwXP

bu tam olarak ne eklenti mi?
  • Arkadaşlar bu Live Messenger'da 7.5'te olan "Ne Dinliyorum" özelliği varmı.Eğer varsa Winamp ile çalışıyormu.Eğer Patch gerekiyorsa nereden bulabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar bu Live Messenger'da 7.5'te olan "Ne Dinliyorum" özelliği varmı.Eğer varsa Winamp ile çalışıyormu.Eğer Patch gerekiyorsa nereden bulabilirim.

evet ne dinliyorum özelliği aynen çalışıyor ben winamp için toaster kullanıyorum live messenger ile sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

olmaz

bu benım sorumun yanıtımıydı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.