Şimdi Ara

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
930.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: Mενŧ

quote:

Orjinalden alıntı: sheythun

http://download.msgpluslive.net/setup/MsgPlusLive-400.exe

arkadaşlar buyrun indirin sizin için buldum :D Türkçesini de bulcam merak etmeyin... ama şimdilik bununla idare edin...

dostum tşkler kurdum oldukça güzel

türkçeside çıkar inşallah bu hafta

• Ben tercüme edeyim dedim gözüm korktu o ne yaw öyle yüzlerce satır var... Kim uğraşcak...
  • yar rezilliğe bakkk ''''' available languages
    The current version is distributed with the following languages (more to come soon) :

English, Catalan, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Portuguese, Spanish, Thai.''''' hiç duymadığım diller dahi var ama türkçe yok aslında bunu boykot etmek vardıya ne yapalım el mahkum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy2

yar rezilliğe bakkk ''''' available languages
    The current version is distributed with the following languages (more to come soon) :

English, Catalan, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Portuguese, Spanish, Thai.''''' hiç duymadığım diller dahi var ama türkçe yok aslında bunu boykot etmek vardıya ne yapalım el mahkum

+1905

• quote:

Orjinalden alıntı: melihozcan

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Alın bi kelimesini Türkçe yaptım

Güle güle kullanın

http://****.de/files/24029914/Lng_Default.ini.html

nesini türkçe yaptın

About Messenger Plus varya onu "Messenger Plus Hakkında" yaptım. Az kaldı 2 dk'a bitiririm tamamını

• msn plus live için dünya kupası script i

ayarlardan scripts sekmesinden import diyerek indirdigimiz dosyyı göstericez ve kendisi otomaktikten bize skorlaı sölicek güzel bişey

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe

burdan

• ya bunun türkçesi çıkmadan ben bunu kullanamıcam. bişi anlamıyorum.
  • türkçe yok mu
  • arkadaslar benim livde arka planlar yok yani ilk kurdugumdada yoktu yukluyorum yukluyorum kapatip actigim zaman hepsi tekrar silinmis acaba arka planlarin silinmemesi icin ne yapabilirim
  • bunun Stuff Plug u var mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemlibey

arkadaslar benim livde arka planlar yok yani ilk kurdugumdada yoktu yukluyorum yukluyorum kapatip actigim zaman hepsi tekrar silinmis acaba arka planlarin silinmemesi icin ne yapabilirim

plus ın bu script ini kullan

burdan

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gizemlibey

arkadaslar benim livde arka planlar yok yani ilk kurdugumdada yoktu yukluyorum yukluyorum kapatip actigim zaman hepsi tekrar silinmis acaba arka planlarin silinmemesi icin ne yapabilirim

plus ın bu script ini kullan

burdan

sagol bakalim

• türkçe plus ın ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan var mı?
  • @melihözcan eklenti için teşekkürler

• arkadaşlar plus live ı kurdum. windows live messenger hata vermeye başladı. tam girecekken hata veriyor ve kapatılıyor. ne yapmam gerekir?
  • quote:

msn plus live için dünya kupası script i

ayarlardan scripts sekmesinden import diyerek indirdigimiz dosyyı göstericez ve kendisi otomaktikten bize skorlaı sölicek güzel bişey

burdan
    süpersin teşekkürler

• beyler sürekli dosya ayıklama hatası veriyor bende... yetersiz bellek vs. gibi uyartılar makinada hiçbir sorun yok... anlamadım 58. deneyişim 3 defa download ettim yok aynı...
  • herkese merhabaaa, biraz önce üye oldum ama üye adımı yanlış girdim , üye adımı nasıl değiştiricem lütfen yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gargi®

quote:

msn plus live için dünya kupası script i

burdan
    süpersin teşekkürler

ya ben bu scripts in nerde olduunu bulamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

beyler sürekli dosya ayıklama hatası veriyor bende... yetersiz bellek vs. gibi uyartılar makinada hiçbir sorun yok... anlamadım 58. deneyişim 3 defa download ettim yok aynı...

msn yüklerken mi bu hataları veriyor??
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.