arkadaşlar buyrun indirin sizin için buldum :D Türkçesini de bulcam merak etmeyin... ama şimdilik bununla idare edin...
dostum tşkler kurdum oldukça güzel
türkçeside çıkar inşallah bu hafta
Ben tercüme edeyim dedim gözüm korktu o ne yaw öyle yüzlerce satır var... Kim uğraşcak...
yar rezilliğe bakkk ''''' available languages The current version is distributed with the following languages (more to come soon) :
English, Catalan, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Portuguese, Spanish, Thai.''''' hiç duymadığım diller dahi var ama türkçe yok aslında bunu boykot etmek vardıya ne yapalım el mahkum
quote:
Orjinalden alıntı: yy2
yar rezilliğe bakkk ''''' available languages The current version is distributed with the following languages (more to come soon) :
English, Catalan, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Portuguese, Spanish, Thai.''''' hiç duymadığım diller dahi var ama türkçe yok aslında bunu boykot etmek vardıya ne yapalım el mahkum
ya bunun türkçesi çıkmadan ben bunu kullanamıcam. bişi anlamıyorum.
türkçe yok mu
arkadaslar benim livde arka planlar yok yani ilk kurdugumdada yoktu yukluyorum yukluyorum kapatip actigim zaman hepsi tekrar silinmis acaba arka planlarin silinmemesi icin ne yapabilirim
bunun Stuff Plug u var mı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: gizemlibey
arkadaslar benim livde arka planlar yok yani ilk kurdugumdada yoktu yukluyorum yukluyorum kapatip actigim zaman hepsi tekrar silinmis acaba arka planlarin silinmemesi icin ne yapabilirim
beyler sürekli dosya ayıklama hatası veriyor bende... yetersiz bellek vs. gibi uyartılar makinada hiçbir sorun yok... anlamadım 58. deneyişim 3 defa download ettim yok aynı...
herkese merhabaaa, biraz önce üye oldum ama üye adımı yanlış girdim , üye adımı nasıl değiştiricem lütfen yardım edin
quote:
Orjinalden alıntı: Gargi®
quote:
Orjinalden alıntı: melihozcan
msn plus live için dünya kupası script i
ayarlardan scripts sekmesinden import diyerek indirdigimiz dosyyı göstericez ve kendisi otomaktikten bize skorlaı sölicek güzel bişey
beyler sürekli dosya ayıklama hatası veriyor bende... yetersiz bellek vs. gibi uyartılar makinada hiçbir sorun yok... anlamadım 58. deneyişim 3 defa download ettim yok aynı...