Şimdi Ara

Wİndows & Linux Kaldırma Acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdi ben ilk olarak windows ve linux'u indirdim ve usb'ye boot ettim 1-2 ay önce.

1-2 ay geçti şimdi windows'a format atmam gerekiyor gereksiz virüs vs. yedim kısacası windowsu kaldırmam şart.

şimdi asıl problem şu usb'lerimi takıyorum bios'dan seçiyorum ne garipliktirki Sadece default diyip kalıyor.
    Linux'da denedim install dedim fakat ondada sadece bios ekranlarıyla kurulum geldi yaptığım hiçbir işlemi kabul etmedi sonra usb'lerde problem vardır belki diye 3-4 kere daha indirdim fat32 biçimde biçimlendirdim ve boot ettim fakat nafile.
    2 Sistemi nasıl kaldırabilirim ?

win 7 home premium sp1 64 bit & Kali Linux deb. 64 bit

• edit: bios tan çıkarken mi default oluyor o.o

şimdi iki sistemi birden mi kaldırmak istiyorsunuz? o zaman kolay olmalı, biostan sadece dvd yada usb belleği bootlist e alın. o şekilde olması gerekir ._.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 3 Kasım 2013; 9:49:36 >
  • evet 2 sistemi kaldırmak istiyorum fakat kaldıramıyorum bios'dan usb seçiyorum normal'de alt kısımda format gibi birşey olması gerekirken sadece default diyip kalıyor.

aynı şekildede linux intall'a basıyorum normal'de ilk adım'da diskleri sıfırlama kısmı olmasına rağmen o kısım dahi çıkkmıuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimeDont

evet 2 sistemi kaldırmak istiyorum fakat kaldıramıyorum bios'dan usb seçiyorum normal'de alt kısımda format gibi birşey olması gerekirken sadece default diyip kalıyor.

aynı şekildede linux intall'a basıyorum normal'de ilk adım'da diskleri sıfırlama kısmı olmasına rağmen o kısım dahi çıkkmıuyor.

usb belleğinizi windows için bu adresteki gibi hazırladınız mı?
    http://www.chip.com.tr/makale/windows-7-yi-usb-den-kurun_12496.html

birde biostan çıkarken doğru seçenekle çıkmaya dikkat edin (anlayamadığımdan söylüyorum ) "F10 - save and quit" gibi bir seçenekle. birde boot from external devices yada gibi bir seçenek olabilir onu enable edin. benimkülüstürde vardı bu ^^

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.