Şimdi Ara

windows kurulum dosya hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    makineye windows cd si ile ( hem xp pro hemde xp home edition ikisindede aynı sorun) kurulum yaparken kur dosyaları kopyalama esnasında bazı dosyaları kopyalayamıyor diye hata mesajı çıkıyor. ancak aynı cdlerle başka bir makinada (sorun çıkan makinanın eş değer başka bir makinda) kurulum sorunsuz tamamlanıyor.

birtürlü sorunun nerden kaynaklandığını anlamış değilim
    yardımcı olursanız sevinirim.

not: hata verdiği dosyalar:

mdwmdmsp.dll
    nikedrv.sys
    rio8drv.sys
    riodrv.sys

gibi dosyalarda hata veriyor ancak bu dosyalar her kurulum denememde değişiyor yani bazen bunlarda değil de başka dosyalarda aynı hata çıkıyor
    yardımcı olun lütfen

• cdler bozuk olabilir yada cdromun okuyamıyo olabilir cd rom değiştir ve yeni cdler le tekrar dene. olmasa hdd sektör taraması yap.. kolay gelsin
  • slm

hocam sorun ram den kaynaklanıyor ram ı bir değiştir istersen

kolay gelsin
  • hoxam bişey sorjam sana senin bu ram takıntın nedir ya neya baksam sen ram diyon ramlere karşı bir alaerjin mi var ya
  • 1992 den beri ben bu işin içindeyim arkadaşım eğer sen teknikçi isen ki değilsin gibi görünüyo muhtemelen rütbe yükseltmek için yazıyosun verdiğin cevaplardan belli yazdıklarına bir bak istersen..

En önemlisi Türkçeyi güzel kullan......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkartal -- 26 Nisan 2006; 15:59:16 >
  • cd de bir problem varsa ram me m ibakcaz arkadaşım ne alakası var ben tekniciyim ve 5 sendir de uğraşıyorum donanımla benim başıma çok geldi ya ben olasılık sölüyorum ama dikkattimi çekti sen hangi foruma yazı yazsam sen ram diyon benim başıma gelen hatalar senin başına gelmemiştir bunuda bil....
  • cd ye bir bak cd de problem yoksa cd sürücüsünü değiştir onda da yoksa ramleri değiştir arkadaş doğru söylüyoo çünkü ram geçici hafıza için kullanıldığından hdd ye o gönderiyor kesinlikle ramlerde olabilir ramlere bi bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 yükleme yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar remi değiştirdim remi değiştirdim yüklemeyi yaptım tüm donanımların sürücülerini yükledim
    ancak bu seferde bilgisayar açılırken windows yazısı çıkıyor ve bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor k
    yine windows yazısı çıktığı anda tekrar restart yapıyor.
    bende şimdi biosu resetledim ve tekrar kurulum yapıyorum

acaba neden pc restart yapıyor kendini

cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • KArdeşş ramde falan sorun OLmaz aa ilk defa duyuyorum çok güldüm..kopyalama hatası dio sen ram diosunn BLACKKARTALA

ARKADAŞIM SORUNUN KESİNLİKLE YÜZDE YÜZZZ EMİNİMM CD ROMUNDA...
  • donanim haber sakinleri ben de 7 yıldır bu işin içindeyim bir pi farklı farklı dosyalarda kopyalama hatası veriyor sa bu %90 ramlardan dır
    bilginize....................................................................
  • ben dogustan teknikciyim :D sorun ramdan olabilme ihtimali var ama bu hatalar cdden sebep olanları ram hatalarında bu şekilde olmaz direk olarak okumaz kurulum baslar baslamaz biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: WEST_BOY

KArdeşş ramde falan sorun OLmaz aa ilk defa duyuyorum çok güldüm..kopyalama hatası dio sen ram diosunn BLACKKARTALA

ARKADAŞIM SORUNUN KESİNLİKLE YÜZDE YÜZZZ EMİNİMM CD ROMUNDA...

biraz fazla abartılı değilmisin sence
    cd room diyorsunda ben ram i değiştirdim ve kurulumu tamamladım
    sen buna ne diyorsun

ilkdefa duyuyorsan kulaklarını doktora baktır

• arkadaş biraz daha düzgün söyleseydi eğer okuma hatası demeseydi bende ram derdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: WEST_BOY

arkadaş biraz daha düzgün söyleseydi eğer okuma hatası demeseydi bende ram derdim

peki arkadaşım bu açılırken xp logosuna kadar geliyor ondan sonra restart atıyor makina bu neden kaynaklanıyor
  • arkadaslar yapmayın yaa xp kurulurken dosya hata werıyor sız ramdan dıyorsunuz.ne alakasıııııı war.bı teknık elemanım dıyorsunuz.ya cd dendır olmadı cd rom dan dır. blackkartal yapma bıde teknık elemanım dıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

arkadaslar yapmayın yaa xp kurulurken dosya hata werıyor sız ramdan dıyorsunuz.ne alakasıııııı war.bı teknık elemanım dıyorsunuz.ya cd dendır olmadı cd rom dan dır. blackkartal yapma bıde teknık elemanım dıyorsun

ya blader sen sen okumuyorsun sanırım yazdığımı aynı cdelerle başka pcye kurulum yapıyorum
    evet ram dendir. çünkü ram i değiştirdim aynı cd ile aynı cdrom la kurulum yaptım sorun halloldu
    bukadar ya
  • Aynı CD ile farklı bir makinada yükleme yaparken sorun çıkmadığına göre sorun iki şeyden birindedir büyük ihtimalle.

Ya harddisk ya da CD sürücüsü.

Öncelikle dos'ta scandisk yapıp harddiskini kontrol et. Badsektör olabilir. Umarım yoktur. Eğer yoksa CD sürücüsünden olma ihtimali yüksek. İmkanın varsa farklı ir CD sürücüsü takıp dene.
  • Pardon görmemişim

Sorun çözülmüş, hayırlı olsun :))
  • arakdaşlar dikkat ettim blackkartal arkadaşımızı yerden yere vurmuşsunuz. bir hdd der biri cd rom der. ram le ne alakası var diyen arkadaşlara soruyorum. ram den neden olmasın. bu sorun bencede ramden. bende senelerdir bu işi yapıyorum. aynı sorunla karşılaşan bir sürü makine geldi elime hdd sorunu çıkanlar oldu cd romdan olanlar oldu. olmadı değil. ama ramde sorunu olanlarda oldu . bilginize...
  • Konu 2006 yılından kalma:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.