Şimdi Ara

Windows kurulu sisteme windows kurulu ssd takmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi laptobumun zamanında harddiski bozulduğu için ssd taktırmıştım. Sonradan masa üstü bilgisayar topladım bir tane. Şimdi ben bu laptopta ki ssd yi kasaya takmayı düşünüyorum ancak bu işlem nasıl olacak nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

• Ya şimdi takmayımı yoksa windows yüklü ssdyi bağlasam nolurmu ? diyorsun tam olarak
  • Ssd'Yi Kasaya Takacaksın Biostan 1.Sıraya Hdd'Yi Alacaksın Zaten Hdd 1.Sıradadır Harddiskdeki İşletim Sistemi Yani Şuan Masaüstünde Kullandığın İşletim Sistemi Açılacak Ssd İse Bilgisayarıma Yerel Disk ''D'' Veya ''E'' Diye Gelir , Biçimlendirirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben SSD de ki sistemi kullanmak istiyorum ancak HDD deki programlarımıda kaybetmek istemiyorum bunu nasıl yapabilirim direk full format mı atmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazlu

Hocam ben SSD de ki sistemi kullanmak istiyorum ancak HDD deki programlarımıda kaybetmek istemiyorum bunu nasıl yapabilirim direk full format mı atmam gerekiyor?

Ssd'deki sistemi kullanamassın Çünkü O Sistemin İçinde Laptopun Donanımına Ait Driverler Var Kullanmaya çalışırsan Saçma Sapan Hatalar Alırsın Performans Alamassın
    Direk Biçimlendir Yani Format At.

• tamam o zaman ssdyi biçimlendirdikten sonra format atıcam ve sistemi ssd ye kurucam yanlış anlamadım değil mi?
  • quote:

tamam o zaman ssdyi biçimlendirdikten sonra format atıcam ve sistemi ssd ye kurucam yanlış anlamadım değil mi?

Aynen Doğru Anladın Ama Biçimlendirneyi Format Sırasındada Yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki hocam çok sağol yardımın için
  • quote:

Peki hocam çok sağol yardımın için

Rica Ederim , İyi Forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.