Arkadaşlar AMD Phenom X3 720 işlemcili ECS A780GM-A anakartlı bir sistemim var. Bu sisteme 320 GB IDE ve 160 GB SATA2 harddisklerim bağlı. Sisteme kurulu Windows XP ve Windows7 işletim sistemlerini silip tekrar yuklediğim esnada Windows7 de kurulumu yapmadı. Bende hatayla XP sildim. Tekrar kurabilmek amacıyla kurulum dosyalarını mavi ekranda Harddiskin içine atmasına rağmen tekrar başladığında kuruluma devam etmemektedir. Hem Window XP hemde Windos7 de aynı proplemi yaşamaktayım. Dikkatimi çeekeen ise Anakartın Biosunda Harddisk önceliğini ayarlama bölümündeki BOOT CFG isimli bölümün olmdığını farkettim. Bu Boot olmadığı için acaba harddisk içine kopyalaanan kurulum dosyaları tekrar açılışında harddiskten boot etmemesinden mi kurulum yapamıyor. ECS anakartımın güncel BİOS unu indirerek Çalışan XP ile kurmama rağmen sorunum devam etmektedir. Sistemime PARDUS 2009,1 kurdum ve onunla nete girebilmekteyim. Deneyimli kulanıcı arkadaşlarımdan bu sorunun nasıl halledebileceğim hakkında tavsiyelerini bekliyorum. Ne olur bir El atın...