Şimdi Ara

Windows Kapanıyor fanlar kapanmıyor ve bir sorun daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze merhabalar sorunun araştırıp önerilen çözümleri deneyip sonuç alamadıkdan sonra konu açtım yardım edecek tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim

Sorunum Pc son 1 haftadır normal şekilde başlat menüsünden kapatmama rağmen windows kapandıkdan sonra fanları kapatmıyor sadece ekran kartı fanım kapanıyor kasa fanı işlemci fanı ve psu fanı çalışmaya devam ediyor belki biraz zaman geçince kapanr diye PC'yi o halde bırakıp dışarı çıktım döndüğümde bile hala aynı idi işletim sisteminden olabilir dedim format attım değişen birşey yok kısa devre olabilir diye tüm parçaları söktüm (işlemci hariç) Bios pilini çıkardım kabloları çıkardım temizliklerini yaparak tekrar bağladım sorunum hala devam ediyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

Ayrıca diğer sorunum ki bu sorun oluştukdan sonra başladı normal kullanımda internet kullanımında Pc'de bir sorun olmazken oyun oynadığım zaman Street Fİghter x Tekken ve FİFA 14 oynuyorum bazen ekran birden kararıp PC kitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum bazen ise karardıkdan sonra nadiren geri normale dönüyor bazende hiç sorun olmadan oynuyorum

Uzun zamandır kullandığım bir PC bu sorunlar durduk yere son 1 haftada oluştu yardımlarınızı bekliyorum

Sistem şu şekilde :

DFI Lanparty Blood Iron P45-T2RS Elite Anakart

İntel Core2duo e6550 2.33 Ghz İşlemci

3gb ddr2 800mhz ram

Ati Hd4850 ekran kartı

CoolerMaster 600w Psu

• Anakartı kasadan çıkar, tahta bir masanın üstüne yerleştir. Kasaya monte etmeden çalıştır yani.
  • özcan35 kullanıcısına yanıt
    Deneyecegim sonucunu burdan tekrar bildiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun besleme ile alakalı gibi duruyor bir başka power supply deneyiniz sorun çözülmez ise anakrt kaynaklı gözüküyor birde son olarak denetim masaındaki güç seçeneklerini default yani ilk ayarına getirin temiz bir formatla denemek daha mantıklı ama besleme sorunu yüksek ihtimal dandik bir 300 350 wattlık bir pawerla deneme ya
  • VOLkANKIRIK kullanıcısına yanıt
    Tum secenekleri denedim banada ya anakart yada psu kaynakli bir sorun gibi geliyor baska bir psu buldugum zaman deneyecegim evde var 1 adet fakat cok dandik ekran karyina ve anakarta girisleri uymuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.